«Δεν μου είπε καν συγγνώμη» λέει η μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε από καθηγητή

«Είπε ότι με χαστούκισε λες και ήταν περήφανος»

Must Read

Για το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, μίλησε η μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αττικής η οποία ξυλοκοπήθηκε από τον καθηγητή της μέσα στην τάξη.

«Είπε ότι με χαστούκισε λες και ήταν περήφανος» ανέφερε η μαθήτρια μιλώντας στην εκπομπή Tlive και στη συνέχεια εξήγησε τι συνέβη στην τάξη κατά την διάρκεια του μαθήματος:

«Υπήρξε μια διαφωνία με τον καθηγητή για τις απουσίες που μας βάζει» εξήγησε η μαθήτρια η οποία λογομάχησε με τον καθηγητή επειδή είχε το κινητό της πάνω στο θρανίο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο. Μόλις το μάθημα τελείωσε, η ίδια ζήτησε από τον καθηγητή να της σβήσει την απουσία που της έβαλε για το κινητό και εκείνος αρνήθηκε.

Μπροστά στην λογομαχία τους βρέθηκε άλλος ένας καθηγητής, ο οποίος της είπε να βγει έξω και να ηρεμήσει. «Τι θα κάνει; Θα με βαρέσει;» δήλωσε η μαθήτρια και στη συνέχεια περιγράφει, ότι ο καθηγητής την χαστούκισε: «Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένα χαστούκι» περιέγραψε και είπε ότι ο καθηγητής την τράβηξε από τα μαλλιά.

https://vimeo.com/653738365

Εκείνη τη στιγμή επενέβησαν εξαγριωμένοι οι συμμαθητές της, οι οποίοι μάλιστα, στη συνέχεια αναποδογύρισαν και βανδάλισαν το όχημα του καθηγητή.

«Μου έχει μείνει ένα ψυχολογικό τραύμα», δήλωσε η μαθήτρια στην εκπομπή, ενώ όπως περιέγραψε, ο καθηγητής, μιλώντας σε συνάδελφό του είπε «Ναι, τη χαστούκισα», σαν να ήταν περήφανος για την πράξη του. «Δεν μου είπε καν συγγνώμη» είπε και τον κατηγόρησε ότι δεν κάνει σωστό μάθημα και δεν εξηγεί στους μαθητές όταν έχουν κάποια απορία.

Δείτε επίσης: Απολύεται ο εκπαιδευτικός που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

https://vimeo.com/652913639

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This