Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ επειδή θεωρούσα ότι έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι»

Must Read

Ψυχραμένη φαίνεται πως είναι η σχέση μεταξύ της Άννας Μαρίας Ψυχαρακη και του παρτενέρ της στο J2US, Χάρη Βαρθακούρη, γεγονός το οποίο παρατήρησαν και οι κριτές του φαντασμαγορικού show.

Δείτε επίσης: Χάρης Βαρθακούρης: Η διαδικτυακή κόντρα με την μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για το J2US

https://vimeo.com/653740382

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος επέστρεψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο τραγουδιστικό show, αναφέρθηκε στην πρώην παίκτρια του Big Brother, κάνοντας μία αποκάλυψη για τον χαρακτήρα της κρητικιάς δικηγόρου, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση.

«Με την Άννα Μαρία, προς το τέλος του Big Brother έχω κάνει μια συνέντευξη μία ώρα. Από αυτή τη μία ώρα που έκανα, μόνο 5 λεπτά μπορούσαν να βγουν στον αέρα. Τα υπόλοιπα θα μας συλλάμβαναν. Δεν θέλω να πάω παραπέρα γιατί μπαίνω σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα συμπεριφορών. Από τη μία ώρα μόνο τα πέντε λεπτά επιτρεπόντουσαν. Τα υπόλοιπα έπρεπε να φτιάξουν και το στούντιο», εξομολογήθηκε και συνέχισε:

«Ένας από τους λόγους που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ ήταν ότι είχα συγκεκριμένη άποψη για δύο πρόσωπα. Το ένα ήταν η συγκεκριμένη. Η μόνιμή μου πρόταση ήταν ότι θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι για την ίδια, για το καλό της εκπομπής και αυτό ξέροντας ότι στο περσινό Big Brother πούλαγε, αλλά πρέπει για πολλούς λόγους, αυτούς που έλεγα.

Το θέμα είναι η εκρηκτικότητα που έχει και τα πάνω κάτω. Πάνω κάτω τέτοια δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Για να μην πάω περαιτέρω και εμπίπτουμε σε άλλες καταστάσεις, αυτή είναι η καλύτερη version που βλέπουμε από την Άννα Μαρία και από τον Χάρη»

https://www.youtube.com/watch?v=_5O10zVlh10&t=2s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This