«Αλεξίσφαιρος» Καρυπίδης – Το mini, τα ακριβά ρούχα και οι σχέσεις του προέδρου του Άρη με τον Μαρινάκη

Οι φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζεται να γράψει τραγούδια δεν έχουν επιβεβαιωθεί...

Must Read

Γούστα ακριβά και ζωή γεμάτη χλιδή για τον πρόεδρο του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας, που είναι ιδιοκτήτης της Karipidis Pallets που ιδρύθηκε το 2001 στη Νάουσα Ημαθίας, οδηγεί αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο BMW Χ5 για να είναι ασφαλής.

Το οξύμωρο είναι ότι το συνοδευτικό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα είναι ένα mini Countryman, που έρχεται σε… κόντρα με το πολυτελές όχημα που οδηγεί ο ίδιος. Βέβαια, συχνά πυκνά εμφανίζεται στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και κάνει τη… λεζάντα του με το σπορ κάμπριο που διαθέτει.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης λατρεύει τα ακριβά ρούχα και παπούτσια και δεν διστάζει να τα κάνει μόστρα στους… θαυμαστές του, ακόμα και να τα κάνει… βιτρίνα στους παίκτες του Άρη. Το ντύσιμό του είναι εκκεντρικό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που φοράει σακάκι με βερμούδα, θυμίζοντας περισσότερο συμμετέχοντα σε κάστινγκ του «GNTM», παρά ποδοσφαιρικό παράγοντα ιστορικής ομάδας.

Οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν συζητηθεί πολύ, όπως και η σχέση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Μάλιστα, έγινε μεγάλος ντόρος όταν επ’ ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης οι δύο άντρες βρέθηκαν στην ίδια ταβέρνα «στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, κάθονταν με διαφορετικές παρέες στο μαγαζί, όμως στη συνέχεια συνέπεσαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Κατά πόσον ήταν σύμπτωση να βρεθούν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο του Άρη την ίδια ώρα στο ίδιο μαγαζί μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος του Άρη έχει ίδιες απόψεις και θέσεις σε όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Εξάλλου ο Καρυπίδης λατρεύει την καλοπέραση, τα κότερα και τα μπουζούκια. Οι φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζεται να γράψει τραγούδια δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This