Μονοκλωνικά αντισώματα υπήρχαν στην Ελλάδα και ένα χρόνο πριν, αλλά μόνο για λίγους

Αλλά όποιος το έλεγε τότε, «βαφτιζόταν» ψεκασμένος με... νονά την Κυβέρνηση.

Must Read

Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ένα χρόνο πριν δηλαδή, η αντιδήμαρχος ισότητας του δήμου Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, είχε περάσει τη δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, έχοντας μάλιστα νοσηλευτεί στη ΜΑΦ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για ένα δεκαήμερο.

Δεν το είχε κρύψει, είχε κάνει μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media για το θέμα. Μιλώντας χθες  στην εκπομπή T-live, αφού περιέγραψε τις στιγμές που έζησε και στο σπίτι και στο νοσοκομείο παλεύοντας με τον κορωνοϊό, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, η οποία επιβεβαίωσε, καταρχήν, τα όσα ακούγονταν ένα χρόνο πριν και κατά δεύτερον αυτομάτως γέννησε απορίες.

Είπε λοιπόν η κ.Ροκοφύλλου σε μια αποστροφή του λόγου της: «Δεν ξέρεις τι θα σου αφήσει αυτός ο ιός, τότε ακόμα δεν ξέρανε τι θα γίνει, που χτυπάει. Εμένα μου δώσανε νομίζω κάτι μονοκλωνικά, μου κάνανε κάτι καλά», προκαλώντας ακόμα και την Τατιάνα Στεφανίδου να σχολιάσει πως τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν είχαν έρθει τότε.

Για να ακούσει ως απάντηση: «Νομίζω είχαν έρθει και μου δώσανε». Βέβαια ακολούθως, για να το… μαζέψουν προφανώς, πρόσθεσαν ότι «ήταν πειραματικά» και πως «σε κάποια νοσοκομεία υπήρχαν» και άλλα τέτοια.

Μάλιστα, η κ.Ροκοφύλλου σχολίασε ότι μπήκε στο θάλαμο που νοσηλευόταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που είχε μολυνθεί με κορωνοϊό και για τον οποίο θυμίζουμε πως η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είχε αποκαλύψει (από τις 24/11/2020) ότι θεραπεύτηκε με μονοκλωνικά αντισώματα, σαν αυτά που είχε λάβει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ!

Αλλά κατά τα άλλα δεν είχαν έρθει ακόμα στην Ελλάδα τα μονοκλωνικά αντισώματα ένα χρόνο πριν. Και θυμίζουμε ότι όποιος τότε τολμούσε έστω και να… συλλαβίσει τη λέξη μονοκλωνικά, η Κυβέρνηση τον βάφτιζε ψεκασμένο.

Την ίδια στιγμή όμως, φαίνεται ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα υπήρχαν, αλλά μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Συνδυάστε λοιπόν αυτό, με τα όσα καταγγέλθηκαν σήμερα για τις «ρεζερβέ» ΜΕΘ στα νοσοκομεία για VIP ασθενείς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This