Στιγμές τρόμου για 17χρονη μαθήτρια: 50χρονος Νιγηριανός τη θώπευσε μέσα στο λεωφορείο!

Ο οδηγός και οι επιβάτες τον ακινητοποίησαν μέχρι να έρθει η Αστυνομία να τον συλλάβει.

Must Read

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και Αυτόφωρο για έναν 50χρονο Νιγηριανό, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία μιας 17χρονης μαθήτριας ότι την θώπευσε μέσα στο λεωφορείο.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη γραμμή 040 (το παλιό «πράσινο» για τους λίγο μεγαλύτερους). Σύμφωνα με τα όσα είπε η ανήλικη, με το που επιβιβάστηκε κατάλαβε ότι ο 50χρονος την κοιτούσε επίμονα και χρειάστηκε να αλλάξει θέση νιώθοντας ενοχλημένη.

Πήγε στις πίσω θέσεις και έβαλε την τσάντα της πάνω στα πόδια της. Όμως, ο Νιγηριανός πήγε και κάθισε δίπλα της και σύμφωνα με την 17χρονη, είχε καλυμμένα τα χέρια του.

Σύντομα ένιωσε κάτι ψηλά στο πόδι της, αλλά όπως είπε, θεώρησε αρχικά ότι ήταν από την τσάντα της. Ωστόσο, το άγγιγμα γινόταν εντονότερο και κοντά στα γεννητικά της όργανα και διαπίστωσε ότι ο 50χρονος είχε βάλει το χέρι του και τη θώπευε!

Ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες ακούγοντας τις φωνές της, κατάφεραν να σταματήσουν και να ακινητοποιήσουν τον άνδρα που προσπάθησε να διαφύγει όταν άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η μητέρα της 17χρονης και ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Καλλιθέας, όπου οι δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This