Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του δράστη που κατέσφαξε τον σύντροφό της στη Γλυφάδα

Η άτυχη γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει τα κίνητρα του γιου της

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 51χρονου δράστη ο οποίος σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον 66χρονο σύντροφό της, έξω από την οικογενειακή επιχείρηση στη Γλυφάδα.

Η άτυχη γυναίκα η οποία έμαθε με καθυστέρηση ότι το ίδιο της το παιδί μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά της. Η δικηγόρος της Εύα Ντογιάκου εξηγεί ότι η εντολέας της δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το παιδί της προέβη σε αυτή την πράξη: «Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Πρόκειται περί μιας οικογενειακής τραγωδίας. Είναι σοκαρισμένη όλη η τοπική κοινωνία. Είναι σοκαρισμένη και η εντολέας μου, σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξηγήσει τα κίνητρα αυτού του στυγερού εγκλήματος». δήλωσε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, βοηθούσε όλον τον κόσμο»

«Η σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτή την στιγμή έχει να θρηνήσει και για τον επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, το οποίον λάτρευε, και να αντιμετωπίσει το ότι ο θύτης αυτού του εγκλήματος είναι ο ίδιος της ο γιος» τόνισε η δικηγόρος η οποία εξήγησε ότι «το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Βοηθούσε όλον τον κόσμο, όπως και τον δράστη», γι’ αυτό και η σύντροφός του θύματος δεν μπορεί να εξηγήσει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

H μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος

Μάλιστα, όπως σημειώνει η ίδια, ο δράστης και το θύμα δεν είχαν οικονομικές διαφορές, αντιθέτως μάλιστα ο 66χρονος είχε βοηθήσει αρκετές φορές, όπως λέει, τον γιο της συντρόφου του: «Ο δράστης για ένα μεγάλο χρονικά διάστημα δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό. Με τη μητέρα του, λόγω και της απόστασης, είχε κάποιες σχέσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ήταν καλές αλλά σχετικά τυπικές. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές (…) ίσα ίσα που όσον αφορά το ίδιο το θύμα, εκείνος είχε βοηθήσει πολλές φορές τον δράστη», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος, έστησε καρτέρι έξω από το χρωματοπωλείο στη Γλυφάδα, και μόλις είδε τον σύντροφο της μητέρας του να πλησιάζει, του επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μένος. Στη συνέχεια ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές.

«Ηρθα να παραδοθώ» ανέφερε στους αστυνομικούς και παρέδωσε το μαχαίρι με το οποίο κατακρεούργησε τον σύντροφο της μητέρας του. Μάλιστα, είχε μαζί του μία βαλίτσα με τα ρούχα του για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν πίσω από τα κάγκελα!

Οπως ανέφεραν συγγενείς που έδωσαν καταθέσεις, ο 51χρονος εργαζόταν στο χρωματοπωλείο που διατηρεί η οικογένεια. Οταν πέθανε ο πατέρας του, αποχώρησε από την οικογενειακή επιχείρηση και άνοιξε δική του παρόμοια, ενώ το ίδιο διάστημα άρχισε να εργάζεται στο χρωματοπωλείο ο 66χρονος. Υστερα από κάποιο διάστημα η μητέρα του δράστη σύναψε σχέση με τον 66χρονο, ενώ η επιχείρηση του 51χρονου δεν πήγε καλά και δημιούργησε χρέη.

Κάποιοι που γνωρίζουν την οικογένεια υποστήριξαν ότι ο 51χρονος είχε φύγει στο εξωτερικό και άλλοι ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Ωστόσο, πριν από έναν μήνα επανήλθε στο πατρικό του, διεκδικώντας από τη μητέρα του μέρος της οικογενειακής περιουσίας που θεωρούσε ότι του ανήκε, ενώ της ζητούσε να του μεταβιβάσει και το ακίνητο που άφησε η γιαγιά του μετά τον θάνατό της. Σύμφωνα με την Espresso, η άρνηση της μητέρας του, μιας δραστήριας γυναίκας που ασχολείται με τα κοινά, προκάλεσε την οργή του 51χρονου, που ξέσπασε όταν έμαθε ότι ο 66χρονος έφτιαχνε το σπίτι στο χωριό του, καθώς πίστεψε ότι καρπωνόταν τα χρήματα που είχε η οικογένεια σε καταπίστευμα και τα ζητούσε από τη μητέρα του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης το πρωί της Παρασκευής πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This