Και ο Μακέντα του ΠΑΟ θύμα της συμμορίας που ξαφρίζει σπίτια στη Βούλα

Must Read

Θύμα της συμμορίας που έχει «χτυπήσει» τα σπίτια δεκάδων ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια τα τελευταία χρόνια έπεσε και ο Ιταλός σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Φεντερίκο Μακέντα.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Σύμφωνα με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή, στο διάστημα μεταξύ 21.00 και 23.00 της Τετάρτης, οπότε απουσίαζε, οι δράστες διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα της μεζονέτας του επί της οδού Τροίας στη Βούλα και «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 1.500 ευρώ και κοσμήματα.

Τον περασμένο Οκτώβριο άγνωστοι διέρρηξαν ένα ανασφάλιστο παράθυρο στη μεζονέτα όπου διαμένει ο Ολλανδομαροκινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νουρεντίν Αμραμπάτ στη Σαρωνίδα και έκλεψαν 10.000 ευρώ, ένα ρολόι αξίας και ρούχα. Στις 22 Νοεμβρίου δύο 17χρονοι αποπειράθηκαν να εισβάλουν στη μεζονέτα του παγκόσμιου πρωταθλητή kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον κάτοχο 18 παγκόσμιων τίτλων, που ακινητοποίησε τον έναν και τον παρέδωσε στην Αστυνομία.

Το περασμένο Σάββατο διαρρήκτες απενεργοποίησαν το σύστημα ασφαλείας και τις κάμερες στη μεζονέτα του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου στη Βούλα και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This