Αποκάλυψη-«βόμβα»: Η γυναίκα του Στάθη Παναγιωτόπουλου γνώριζε για τα πορνογραφικά βίντεο

«Οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν τίποτα» λέει η 30χρονη που έπεσε θύμα της διαστροφής του

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος παραδέχτηκε ότι διέρρευσε σε ροζ ιστοσελίδες πληθώρα βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του. 

Η νεαρή γυναίκα που κλήθηκε να ανέβει έναν γολγοθά από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε την πρόδωσε και την διαπόμπευσε, αποκάλυψε σήμερα ότι η σύζυγος του Παναγιωτόπουλου και τότε σύντροφός του, είχε ενημερωθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ίδια είχε συναντήσει το ζευγάρι την περίοδο που έκανε την καταγγελία στη δικαιοσύνη και ενημέρωσε την τότε συντροφό του για τα ροζ βίντεο:

«Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…» εξήγησε στην εκπομπή η 30χρονη.

https://vimeo.com/657053097

«Οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν»

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν τίποτα  γιατί ο ίδιος ντρεπόταν να αποκαλύψει τις αρρωστημένες πράξεις του: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ. Αντίστοιχα όπως σας είπα και χθες και εγώ δεν απευθύνθηκα σε δημοσιογράφους γιατί σκέφτηκα ότι θα τον καλύψουν και δεν θα με πιστέψουν. Πάλευα τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο και ακόμα αναδημοσιεύονται» είπε η γυναίκα που έπεσε θύμα του Παναγιωτόπουλου.

«Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ότι ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει», συμπλήρωσε η 30χρονη και πρόσθεσε ότι πολλά βίντεο είχαν τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζει:

«Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου»

«Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν. Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε», συμπλήρωσε η 30χρονη και έκανε έκκληση να σεβαστούν την κακή ψυχολογία της:

«Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου» κατέληξε.

https://vimeo.com/657053217

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This