Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Φόβοι για νέες επιθέσεις σε κρατικούς λειτουργούς

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. περισσότερα από 200 άτομα από όλη την Ελλάδα

Must Read

Πολύ πιθανές και νέες επιθέσεις σε κρατικούς λειτουργούς από μέλη των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» προβλέπει η ΕΛ.ΑΣ., με τους ίδιους τους αρνητές-ταραξίες να έχουν προβεί να σχετικές προειδοποιήσεις.

Τον τελευταίο καιρό, ιδίως μετά και τα επεισόδια στην Πιερία, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περισσότερα από 200 άτομα από όλη την Ελλάδα ερευνώνται για πιθανή ανάμειξη με τους αρνητές, τα περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες αρνητών, μελών στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Η μία αποτελείται από συνταξιούχους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς και η άλλη από πρόσωπα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που αρέσκονται σε σενάρια συνωμοσίας.

Όσον αφορά στη δομή των ομάδων, θυμίζει στρατιωτικές μονάδες με ανώτατο διοικητή, επικεφαλής ανά περιφέρεια, ενώ φέρουν ακόμα και οπλισμό, γεγονός που, όπως είναι λογικό, εντείνει την ανησυχία των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για παρόμοιου τύπου επιθέσεις, όπως αυτή στην Πάτρα, κατά της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This