Κρήτη: Χειροπέδες στους κλέφτες που βούτηξαν τρία γουρουνάκια και 282 κιλά λάδι!

Must Read

Στην φάκα των αστυνομικών πιάστηκαν οι κλέφτες που είχαν βουτήξει από ένα σπίτι και μια επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο Ηράκλειο της Κρήτης τρία γουρουνάκια και 282 κιλά λάδι!

Οι κλοπές είχαν γίνει στο διάστημα από τις 4 ως τις 9 Δεκεμβρίου, ενώ οι δράστες είναι μέλη της ίδιας οικογένειας. Μάλιστα, από τις αστυνομικές αρχές αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Στην εξιχνίαση των δύο διαρρήξεων οδήγησε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αστερουσίων, οι οποίοι οργάνωσαν το πρωί του Σαββάτου επιχείρηση στο σπίτι των δραστών, όπου πέρασαν χειροπέδες σε δυο από αυτούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς. Κατά την διάρκεια της έρευνας, δεν βρέθηκαν τα κλεμμένα ζώα και το ελαιόλαδο και ερευνάται αν και πού τα πούλησαν.

Κατασχέθηκαν, όμως, ένα πλαστικό δοχείο μεταφοράς λαδιού, δύο μπαλτάδες, έξι μαχαίρια και 108 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής που βαρύνει και τον τρίτο συνεργό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This