Πυρά από αεροβόλο δέχτηκαν πυροσβέστες στην Λάρισα!

Κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά και έτρεχαν για να σώσουν την ζωή τους!

Must Read

Επίθεση με αεροβόλο όπλο καταγγέλλουν πως δέχτηκαν Λαρισαίοι πυροσβέστες ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν στην κατάσβεση πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας δέχτηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία της Λάρισας.
Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η αναγγελία της φωτιάς σε κάδο ήταν ψεύτικη, καθώς όταν έφτασαν οι δύο πυροσβέστες στον τόπο του υποτιθέμενου συμβάντος, δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο, ο οποίος τους πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει.

Οι πυροσβέστες για λόγους ασφαλείας εγκατέλειψαν την περιοχή, ενώ κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της οποίας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This