Αλκιβιάδης Βατόπουλος: «Δεν θα καλέσουμε τον ανεμβολίαστο στην οικογενειακή συγκέντρωση»

«Ο ανεμβολίαστος δεν θα πάει πουθενά», είπε. Αλλά ούτε και ο διπλοεμβολιασμένος, ούτε και οι ηλικιωμένοι κατά τον, κ. καθηγητή.

Must Read

Με πρόσφατη την παταγώδη αποτυχία των λεγόμενων «covid free» χώρων (σ.σ. εκεί επιβλήθηκαν άλλωστε τα τελευταία μέτρα), όπου δηλαδή πάνε μόνο εμβολιασμένοι, όπως νυχτερινά κέντρα, μπαρ, γήπεδα, εσωτερικοί χώροι σε εστιατόρια και καφετέριες, κάποιοι επιμένουν να σπέρνουν το διχασμό και να στρέφουν όλα τα βέλη τους σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, αγνοώντας την πραγματικότητα.

Ένας εξ αυτών και ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος από το τηλεοπτικό του στασίδι έκανε υποδείξεις για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και ζήτησε από τον κόσμο να μην καλέσει ανεμβολίαστους στο σπίτι του.

«Ο ανεμβολίαστος δεν θα πάει πουθενά. Δεν θα τον καλέσουμε στην οικογενειακή συγκέντρωση  και ο ανεμβολίαστος να μην πάει», είπε απλά και… δημοκρατικά.

Εδώ βέβαια είπε ότι δεν πρέπει να πάνε πουθενά και όσοι έχουν διπλοεμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ενώ σχολίασε «δεν πειράζει» όταν είπε ουσιαστικά ότι οι ηλικιωμένοι πρέπει να μείνουν μόνοι τους αυτές τις μέρες και να μην πάνε στις οικογένειές τους…

https://youtu.be/rHaMB8RxyFI

«Αυτός που έχει κάνει δύο δόσεις ας μην πάει, δεν πειράζει. Οι πολύ μεγάλοι άνθρωποι που έχουν υποκείμενα νοσήματα ας μην πάνε το βράδυ, ή την άλλη μέρα στην οικογενειακή συγκέντρωση, πάλι δεν πειράζει. Όλοι να κάνουν ένα rapid test, έχει τα ελαττώματά του αλλά εν πάσει περιπτώσει θα βοηθήσει. Ο ανεμβολίαστος δεν θα πάει πουθενά. Δεν θα τον καλέσουμε στην οικογενειακή συγκέντρωση  και ο ανεμβολίαστος να μην πάει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This