Τραγωδία στην Αργολίδα: Βρέθηκε απανθρακωμένος 85χρονος μέσα στο σπίτι του

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα

Must Read

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε σπίτι στην Ερμιόνη Αργολίδας, καθώς ανέσυραν νεκρό έναν 85χρονο άντρα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου στις 17.40, το απόγευμα του Σαββάτου εκδηλώθηκε φωτιά στη διώροφη κατοικία όπου διέμενε ο ηλικιωμένος με τη σύζυγό του, η οποία απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και οι άντρες της υπηρεσίας όταν μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν τον άτυχο ηλικιωμένο απανθρακωμένο. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 85χρονος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει έγκαιρα από το φλεγόμενο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This