Δίκη ψευτογιατρού: Συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις των θυμάτων

Τι υποστηρίζει ο «Δρ. Θάνατος»

Must Read

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αναμένεται να αποκαλύψουν σήμερα, Τρίτη 11/1, τα θύματα του «Δρ. Θάνατος» μέσα από τις καταθέσεις τους. Συνεχίζεται κανονικά η δίκη του ψευτογιατρού για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Τι θα καταθέσουν τα θύματα

Έταζε να τούς σώσει τις ζωές, με πρόσχημα το υψηλό επίπεδο γνώσεων που είχε ως διάσημος ογκολόγος! Τα θύματα που θα καταθέσουν σήμερα ενώπιον δικαστών και ενόρκων είδαν την κατάσταση της υγείας τους να επιδεινώνεται δραματικά λόγω των συμβουλών που τους έδωσε ο 48χρονος «ψευτογιατρός», μέσα από τον οποίο ήλπιζαν ότι θα τους έλυνε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν με τις δήθεν πρωτοποριακές του θεραπείες!

Η τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2021 με τους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα να «παγώνουν» από τις σπαρακτικές καταθέσεις των θυμάτων του κατηγορουμένου. Δικαστές και ένορκοι έχουν μέχρι και σήμερα ακούσει τις περιγραφές δεκάδων θυμάτων και συγγενών τους για τη δράση του κατηγορούμενου ο οποίος υποσχόταν πλήρη ίαση στους καρκινοπαθείς!

«Μας είχε βάλει να φέρουμε νερό με ψήγματα χρυσού και πλατίνας από την Αμερική και όταν θα τα έπινε η κόρη μου, θα τσιμέντωναν τα καρκινικά κύτταρα και έτσι θα τελείωνε εκεί η θεραπεία» κατέθεσαν οι γονείς μιας 35χρονης, η οποία κατέληξε με ολικό καρκίνο.

«Ήθελε να βλέπει το κορίτσι μας να αργοπεθαίνει με βασανιστικό τρόπο και εμάς να είμαστε έρμαια στα χέρια του. Κανένα τέρας δεν μπορεί να λεηλατεί τις τελευταίες στιγμές ενός παιδιού», είπε στο δικαστήριο η μητέρα μιας 14χρονης που νικήθηκε από όγκο στον εγκέφαλο.

Τι υποστηρίζει ο Dr Kontos

Από την πλευρά του, βέβαια, ο κατηγορούμενος επιχειρεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα και υποστηρίζει όχι μόνο πως είναι αθώος αλλά και πως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Επιπρόσθετα, εις βάρος του ασκήθηκε και συμπληρωματική ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μετά την απολογία του για τη νέα δικογραφία κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος κάτι που απέτρεψε την αποφυλάκιση του, εν μέσω της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση θανάτου των 12 καρκινοπαθών.

Διαβάστε ακόμα:

Ψευτογιατρός «έφαγε» 32.000 ευρώ από ηλικιωμένες, με πρόσχημα επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This