ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤο Υπουργείο Υγείας ζητά να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία στο Παίδων Πεντέλης

Το Υπουργείο Υγείας ζητά να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία στο Παίδων Πεντέλης

Με αφορμή την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το Υπουργείο Υγείας κατέθεσε το πρωί αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει εντός της ημέρας.

Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση αντί να λύνει προβλήματα, δημιουργεί περισσότερα, αφού θυμίζουμε ότι δική της απόφαση είναι να προκαλέσει χάος στη λειτουργία του νοσοκομείου αναστέλλοντας τις εφημερίες.

Αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Μετά την κήρυξη απεργίας εν μέσω πανδημίας από ιατρούς στο Παίδων Πεντέλης, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, δόθηκε εντολή να γίνουν όλες οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την κήρυξη της απεργίας παράνομης και καταχρηστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να εκτελεστούν στο ακέραιο οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί παιδιών κατά του Covid-19 στο συγκεκριμένο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης