Βεντέτα πίσω από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 22χρονη μητέρα στο Λασίθι;

Must Read

Ο φόβος της βεντέτας πλανάται πάνω από το χωριό Κουρούνες στο Λασίθι, απ’ όπου καταγόταν η 22χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του υπό μυστηριώδεις συνθήκες και ανατράπηκε καταπλακώνοντάς την!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι θεωρούν πως υπάρχουν περίεργες «σκιές» στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης Κατερίνας, η οποία έχασε τον έλεγχο του θηριώδους αγροτικού οχήματός της σε ευθεία. Ο λόγος είναι ότι μόλις πριν από δύο χρόνια ο πατέρας της δολοφόνησε έναν 70χρονο και τραυμάτισε τον γιο του και τον γαμπρό του για κτηματικές διαφορές στην ίδια περιοχή όπου συνέβη το φοβερό τροχαίο! Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως αμέσως μετά το αιματοκύλισμα η μητέρα και τα δύο ανήλικα αδέλφια της 22χρονης έφυγαν από τις Κουρούνες υπό τον φόβο αντιποίνων και πλέον μένουν στα Χανιά. Ωστόσο, εκείνη αποφάσισε να παραμείνει στο χωριό μαζί με τον σύζυγό της.

«Θα εξακριβωθεί γρήγορα τι έγινε»

Πάντως, ο πρόεδρος της κοινότητας Νεάπολης Αγ. Νικολάου, Ιωάννης Μηναδάκης ζήτησε από όλους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. «Αν δείτε το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα θα δείτε ότι δεν γίνονται σε τέτοιους δρόμους δυστυχήματα. Η προανάκριση προχωράει και θα έχουμε αποτελέσματα σύντομα. Ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα» τόνισε και πρόσθεσε: «Και οι δύο οικογένειες μετά το τραγικό συμβάν που έγινε πριν από δύο χρόνια προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Ας σεβαστούμε τις οικογένειες και να προσέχουμε τι λέμε. Θα εξακριβωθεί γρήγορα τι έγινε, υπάρχουν και κάμερες στο σημείο του δυστυχήματος. Σήμερα (σ.σ.:. χθες) κηδεύουμε την Κατερίνα. Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα φροντίσουμε τα δύο παιδιά της που θα μείνουν ορφανά».

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και της εμπλοκής διερχόμενου αυτοκινήτου. Όμως μέχρι στιγμής πιθανότερο σενάριο θεωρείται η 22χρονη να είχε αναπτύξει ταχύτητα (στο κιβώτιο του 3.000 κυβικών αγροτικού βρέθηκε «καρφωμένη» η 4η ταχύτητα) και σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του δρόμου να έχασε τον έλεγχο.

Το φονικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, όταν η νεαρή μητέρα πήρε το αγροτικό για να βρει τον σύζυγό της στο μαντρί τους. Στον επαρχιακό δρόμο Κουρούνων – Αγίου Νικολάου έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια ευθεία, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να ντελαπάρει.

Μετά τον θάνατό της η οικογένειά της τήρησε το έθιμο που θέλει να μην μπαίνει νεκρός στο σπίτι αν υπάρχει αβάφτιστο μωρό και βάφτισε πριν από την κηδεία τα δύο αγοράκια της, ηλικίας 3 και 1 έτους. Σύμφωνα με το Creta24.gr, στο τελευταίο κατευόδιο στην πρόωρα χαμένη μητέρα ήταν παρών με τη συνοδεία αστυνομικών της ΟΠΚΕ ο καταδικασμένος σε ισόβια πατέρας της, ο οποίος πήρε ειδική άδεια από τη φυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This