Τα πιεστικά μηνύματα που έστελνε ο Μάνος Παπαδόπουλος σε κοπέλες για να πάνε στα πάρτι 

«Σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που δεν πήγα» λέει καταγγέλλουσα

Must Read

Στο φως βγαίνουν νέες καταγγελίες για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία δεν δείλιασε μπροστά στις απειλές και βγήκε μπροστά, καταγγέλοντας επώνυμα τα όσα βίωσε το εφιαλτικό βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς όταν ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε μέσα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κοπέλα στη συνέντευξη που έδωσε στο zougla.gr, κατονόμασε τον πρώην μετρ στο Αχίλλειον Μάνο Παπαδόπουλο, το όνομα του οποίου δεν υπάρχει στη δικογραφία, υποστηρίζοντας ότι ήταν το πρόσωπο που εμπιστευόταν και δέχτηκε μετά από πιέσεις την πρόσκλησή του να παραστεί στο πάρτι που οργανώθηκε σε σουίτα. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ήταν εκείνος που της είπε να γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο, όταν του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ζαλιζόταν.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες νεαρών γυναικών που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο προσπαθούσε να πείσει νεαρά κορίτσια να παραστούν στα πάρτι που οργάνωνε με Rich Kids της υψηλής κοινωνίας.

Σε νέο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το zougla.gr, φαίνεται ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος πλέον έχει κλειδώσει το προσωπικό του προφίλ στα social media, επιχειρούσε με πιέσεις να πείσει τις γυναίκες να βρεθούν στα πάρτι.

Η κοπέλα που δέχτηκε τα μηνύματα, είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, και πελάτισσα στο «Αχίλλειον», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Η ίδια παρά την επιμονή του Παπαδόπουλου, τον απέφυγε με διακριτικό τρόπο: «Ήταν πιεστικός ο συγκεκριμένος. Προσπαθούσα να είμαι ευγενική και να τον “διώχνω” με όμορφο τρόπο γιατί ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί όπου δούλευε. Δεν βρέθηκα ποτέ μαζί του, κι όταν ρωτούσε ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του στα καλέσματα που μου έκανε, δεν μου απαντούσε. Τώρα σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που λόγω της ηλικίας αλλά και του ότι ήμουν υποψιασμένη δεν έπεσα στην παγίδα» καταγγέλλει η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This