Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβολή (και) των ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών

Αντί για το Παίδων Πεντέλης θα πραγματοποιηθούν στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας»

Must Read

Αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη τα παιδιά στην Αττική δεν θα πάνε στο σχολείο για προληπτικούς λόγους, ένεκα της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίς» στη χώρα, όμως, ως φαίνεται, δεν θα μπορούν να πάνε ούτε και για να εμβολιαστούν, καθώς τα σχετικά ραντεβού για το προσεχές διήμερο αναβλήθηκαν.

Ειδικότερα, λόγω της κακοκαιρίας, και με στόχο την αποφυγή προβλημάτων στον εμβολιασμό των παιδιών, αποφασίστηκε εκείνοι που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 24/1 και μεθαύριο Τρίτη 25/1 στο -πολυσυζητημένο το τελευταίο διάστημα- Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1, στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας».

Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This