Εικόνες ντροπής στην Αττική οδό: Εγκλωβισμένοι οδηγοί εδώ και 20 ώρες!

Επιχειρούν στρατός και ΕΜΑΚ - Εγκληματικά λάθη, ατέλειωτη ταλαιπωρία και ο πρωθυπουργός... άφαντος!

Must Read

Οργή και αγανάκτηση από τους απελπισμένους οδηγούς που είναι εδώ και ώρες παγιδευμένοι στον πιο ακριβό και σύγχρονο δρόμο της Ελλάδας! Μέσα στο κρύο και χωρίς φαγητό και νερό προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και στις πρωτόγνωρες πολικές θερμοκρασίες. Το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη για άλλη μια φορά άφαντο! Κανένα υπηρεσιακό σχέδιο, καμία οργάνωση. Πάλι οι πολίτες είναι αβοήθητοι στο έλεος των συνθηκών…

Το κράτος κατέρρευσε γιατί… χιόνισε! Εκατοντάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν στους πιο μεγάλους, σύγχρονους και κοστοβόρους δρόμους της χώρας. Εκατοντάδες ελληνικά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα και ο πρωθυπουργός έλαμψε δια της απουσίας του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την ημέρα που χιλιάδες συμπολίτες του βρίσκονταν -και φυσικά εξακολουθούν να βρίσκονται- στη δίνη της κακοκαιρίας και της ταλαιπωρίας να μην κάνει ούτε δήλωση!

Απίστευτες καταγγελίες: «Δεν έχουμε καμία βοήθεια από πουθενά»

Πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί σχεδόν 20 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο και δεν έχουν καμία ενημέρωση, ενώ γυναίκα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό υπέστη σοκ.

«Λευκό» αλαλούμ!

20 ώρες μετά εκατοντάδες πολίτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο κρύο και τον χιονιά στην Αττική Οδό. Ο στρατός και τα ΕΚΑΜ προσπαθούν από χθες τη νύχτα να απεγκλωβίσουν 5.000 άτομα.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας αποποιείται τις ευθύνες για όλο το φιάσκο της Αττικής Οδού και αφήνει ουσιαστικά αβοήθητο τον κόσμο που έχει αποκλειστεί.

Μετά τις 11 τη νύχτα της Δευτέρας, 24/1, έφτασε ο Στρατός με τους άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση να μοιράζουν τρόφιμα, νερά και κουβέρτες.

Ολονύκτιες επιχειρήσεις του Στρατού

Το σχέδιο ήταν ως εξής:

– Έξοδος Πεντέλης (12), 2 οχήματα με 9 άτομα

– Έξοδος Κηφισίας (11), 2 M/S 290 με 16 άτομα

– Έξοδος, Δουκίσσης Πλακεντίας (13), 1 όχημα STAYER με 12 άτομα και 1 minibus κενό και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα

– Έξοδος Μαραθώνα (15), 1 όχημα STAYER με 21 άτομα και 1 M/S 290 με 2 άτομα και τρόφιμα, διανέμει μεταξύ Κάντζας και Μαραθώνα

– Έξοδος Κάντζα (17), 1 όχημα STAYER με 20 άτομα και 1 όχημα STAYER με 20 άτομα που εξετράπη από την έξοδο Παιανίας (18) μετά από νέες οδηγίες

– Προς την έξοδο Πεντέλης (12), κινούνται 2 minibus με 22 άτομα, παρούσα θέση του 1ου πλατεία Καραϊσκάκη (πλησίον Ομόνοιας) και το 2ο στο ύψος Δαφνίου, 1 κενό minibus και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα που βρίσκεται Χολαργό

– Προς έξοδο Κηφισίας (11) κινούνται 4 οχήματα HAMMER με 11 άτομα, παρούσα θέση έξοδος Ηρακλείου( 8)

Ξεκίνησαν πριν από λίγο 3 οχήματα με 12 άτομα από ΤΑΤΟΙ για έξοδο Πεντέλης (12). Επιπρόσθετα, ξεκινούν 1 STAYER με 20 άτομα (ΕΤΑ και Ζ ΜΑΚ) και 1 MAGIRUS με 15 άτομα από 2α ΜΑΛ, τα οποία κατόπιν επικοινωνίας με ΕΣΚΕΔΙΚ θα μεταβούν στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας (13) και έξοδο Μαραθώνα (15) αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This