Τριτοκοσμικές εικόνες στην Αττική Οδό: Εγκλωβισμένοι πηδούν για να προλάβουν τους συρμούς!

«Κρεμάστηκαν» στις γραμμές του Προαστιακού μπας και σωθούν

Must Read

Απελπισμένοι όλοι οι παγιδευμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό ψάχνουν διαφυγή πηδώντας στις γραμμές του Προαστιακού για να προλάβουν τους συρμούς! Πέρασε ένα δρομολόγιο, και όποιος προλάβει πρόλαβε μέχρι να έρθει -άγνωστο το πότε- το επόμενο!

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για όσους ξεπάγιασαν για ένα σχεδόν 24ωρο. Η επιχείριση απεγκλωβισμού δεν φάνηκε να έχει επιτυχία, καθώς δεκάδες άτομα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους για να επιβιβαστούν στους συρμούς του Προαστιακού, αφού κάθε ελπίδα χάθηκε!

Τεράστια κοσμοσυρροή στον Προαστιακό από πολίτες οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν εκεί μετά την ταλαιπωρία στην Αττική Οδό και τώρα αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Οι άνθρωποι καταφεύγουν σε ακραία μέσα για να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιον συρμό όπως να πηδάνε στις γραμμές για να πάνε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί όλη η ταλαιπωρία που βίωσαν -και συνεχίζουν πολλοί να βιώνουν- χιλιάδες πολίτες στην Αττική.

Έκκληση να μεταφερθεί 19 μηνών μωρό!

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στον σταθμό του προαστιακού στην Κάντζα είναι και ένα μωράκι 19 μηνών, το οποίο δεν έχει φάει μια ολόκληρη μέρα!

Διαβάστε ακόμα:

Εικόνες ντροπής στην Αττική οδό: Εγκλωβισμένοι οδηγοί εδώ και 20 ώρες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This