Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό ο Φαίδων Βόβολης

Must Read

Για δεύτερη φορά νόσησε από κορωνοϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για εννέα ημέρες στο Σισμανόγλειο.

Είπε μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανέβασε στα social media:

«Νόσησα. Νόσησα από την νόσο του COVID. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα. Προσπαθήσαμε να μην πούμε τι ακριβώς συνέβη. Δεν είπαμε τι έγινε για να μην πέσουν τα αδηφάγα ΜΜΕ επάνω μας. Το ήξεραν κάποιοι άνθρωποι. Εισήχθην στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο για 9 μέρες. Η νόσος COVID εμένα με πήρε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους. Όπως έχουμε ξαναπεί τους περισσότερους τους πιάνει ήπια έως ασυμπτωματικά, κάποιους εξ αυτών βαρύτερα και κάποιοι από αυτούς καταλήγουν. Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε την νόσο COVID-19. Δεν έχουμε πει ποτέ κάτι το οποίο να είναι ενάντιο στην πραγματικότητα. Έχουμε τονίσει την εναντιότητα μας σε υποχρεωτικότητες. Προσπάθησαν να μας κάνουν αντιεμβολιαστές».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Νόσησα λοιπόν και βρέθηκε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο για 9 μέρες διότι σε εμένα μετατράπηκε σε πνευμονία. Είναι το post COVID σύνδρομο επί της ουσίας. Ένας γερός οργανισμός, χωρίς ιστορικό, χωρίς κάπνισμα, ο οποίος μπόρεσε και αντεπεξήλθε σε λίγες μέρες …  Λέμε πάντα προσοχή. Η κάθε ίωση έχουμε πει δυνητικά μπορεί να σκοτώσει. Όπως και η Covid-19. Δεν είμαι αυτός, που έχει πει ότι είναι μια γριπούλα, είναι κάτι παραπάνω σίγουρα. Αυτό όμως δεν καταστρατηγεί τις βασικές αρχές ελευθερίας μας. Το ενάντια στην υποχρεωτικότητα. Το έχω ξαναπεί ότι ακόμα και 80% θνητότητα να είχε, ο γιατρός υπερασπίζεται τον κάθε ασθενή του και την ελευθερία του στο δικαίωμα του … Φυσικά πάντα πρέπει να προσέχουμε. Εννοείται στην κάθε ίωση, όπως και σε αυτή, η οποία κάνει και πιο περίεργες επιπλοκές … Προσωπικά λοιπόν θέλω να ξανατονίσω ότι έχω νοσήσει. Άρα μου έχουν δώσει επί της ουσίας ένα πιστοποιητικό νόσησης. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ. Δεν πρόκειται να γίνει χρήση αυτού του αισχρού διαβατηρίου».

Το βίντεο-ανάρτησή του:

Η Μάντυ Σεβαστού, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», στο οποίο επικεφαλής είναι ο κ. Βόβολης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση, με αναφορά στα «συστημικά», όπως αναφέρει, σάιτ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This