Τι απάντησε ο Δήμος Ζωγράφου για το περιστατικό με το φέρετρο μέσα στα χιόνια

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν υπάλληλοι γραφείου τελετών μετέφεραν με δυσκολία μέσα στα χιόνια ένα φέρετρο, λόγω της κακοκαιρίας και των απροσπέλαστων -από τον χιονιά- δρόμων.

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για την αδυναμία αποκατάστασης της κυκλοφορίας στους δρόμους, με τον Δήμο Ζωγράφου να δίνει την δική του απάντηση.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Ζωγράφου, Θεόδωρος Μετικαρίδης εξήγησε ότι ο Δήμος είχε άγνοια για τη μεταφορά του νεκρού.

«Δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοτική υπηρεσία. Ένα ιδιωτικό γραφείο τελετών ανέλαβε να μεταφέρει τον νεκρό χωρίς να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Δεν ζητήθηκε συνδρομή από την οικογένεια του νεκρού, αν είχε ζητηθεί θα την είχαμε δώσει ευχαρίστως, όπως όλες αυτές τις μέρες μεταφέρουμε, με τα αυτοκίνητά μας, δημότες στα νοσοκομεία για να κάνουν αιμοκαθάρσεις» είπε και συνέχισε: «Ο δρόμος στον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό είναι ένας μικρός δρόμος του Δήμου που, όντως, για την ώρα είναι απροσπέλαστος. Με τα εκχιονιστικά που διαθέτει ο Δήμος Ζωγράφου, αλλά και ένα Bobcat της Περιφέρειας, έχουμε καταφέρει να καθαριστούν και να ανοιχτούν κεντρικοί δρόμοι του Δήμου. Μέχρι αύριο θα είναι ανοιχτοί και οι μικρότεροι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This