Ο Στρατός απεγκλώβισε από την Αττική Οδό 49χρονο με σκλήρυνση κατά πλάκας!

Επιτελικό κράτος για κλάματα!

Must Read

Απερίγραπτη η ταλαιπωρία των χιλιάδων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ταλαιπωρία που δεν την αποζημιώνει τίποτα και πολύ περισσότερο τα 2000 ευρώ που ανακοινώθηκαν!

Ανάμεσα σε όσους ταλαιπωρήθηκαν ήταν και ένας 49χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας, τον οποίο απεγκλώβισε ο Στρατός! Όπως είπε ο ίδιος για τις δραματικές ώρες που πέρασε:

«Μπήκα στην Αττική Οδό γύρω στις 11.30 το πρωί. Έμεινα εκεί ως τις 11.30 της Τρίτης. Ο στρατός με απεγκλώβισε και με μετέφερε. Όλη μέρα δεν είχα πάρει την αγωγή μου, γιατί δεν την είχα μαζί μου. Δεν είχα πρόσβαση και δεν μπορούσα να ενημερώσω κανέναν. Όλη νύχτα δεν πέρασε κανένας, ήμουν με τον συνεργάτη μου όλη μέρα και περάσαμε το βράδυ εκεί, ούτε νερό ούτε τίποτα. Ο στρατός ήρθε το πρωί και μας έδωσε λίγο νερό και μία μπάρα, αυτή που έχουν στον στρατό».

Και ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά, καθώς κανείς δεν τους προειδοποίησε και κανείς δεν τους απαγόρευσε την είσοδο στην Αττική Οδό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This