O Μπακογιάννης… καθάρισε για τη μανούλα του!

Δεν υπολόγισε ούτε κόστος κυριολεκτικό, ούτε... επικοινωνιακό!

Must Read

Ρίγη -όχι από το κρύο, αλλά- συγκίνησης νιώθουν τις τελευταίες ώρες οι δημότες Αθηναίων, από τη στιγμή που συνειδητοποίησαν τον ιδιαίτερο τρόπο που σκαρφίστηκε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης για να εκφράσει την αγάπη του στην Ντόρα Μπακογιάννη, τη μάνα του, τη μία και μοναδική γυναίκα στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο -τρυφερός πάνω απ’ όλα- γιος (και έπειτα πετυχημένος δήμαρχος) έστειλε συνεργείο να καθαρίσει ειδικώς το πεζοδρόμιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην -κεντρική λεωφόρο των Αθηνών- Βασιλέως Κωνσταντίνου. Ετσι, χθες, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο της μανούλας ήταν το μόνο που λαμποκοπούσε, ενώ όλα τα γύρω και τα απέναντι, αλλά και τα πιο κει και τα πιο μακριά… και τα ακόμη πιο μακριά ήταν ακόμα γεμάτα από μπιχλιασμένα παγόβουνα.

Μπροστά στην αγάπη για τη μάνα φαίνεται πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν υπολόγισε ούτε κόστος κυριολεκτικό, ούτε κόστος επικοινωνιακό και έσπευσε να προσφέρει στη μάνα του ένα ασφαλές μονοπάτι, για να μπορεί η γυναίκα να κάνει τη βόλτα της μέχρι το Μαξίμου ή τη Βουλή χωρίς να κινδυνεύει από… πέσιμο.

Παρά το γεγονός ότι η κίνησή του κατακρίνεται ήδη από πολλούς κακεντρεχείς ως αδιαφορία για «τη μάνα τού άλλου», είναι σίγουρο πως, εάν μετρηθεί δημοσκοπικά, θα επιβραβευτεί θεαματικά από την πλειονότητα των λογικών δημοτών, που ήδη «λιώνουν» για αυτή τη «μάνα που είναι μόνο μία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This