Πάνος Νάτσης: Δείτε το μοιραίο φορτηγό να κατευθύνεται στο σημείο όπου συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

Σάββατο, λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα, ο δρόμος άδειος...

Must Read

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται το φορτηγό να κινείται σε στενό, λίγα λεπτά πριν από το φανάρι όπου συνέβη η μοιραία σύγκρουση με τη μοτοσυκλέτα του Πάνου Νάτση, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από κάμερα ασφαλείας κοντά στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος, το φορτηγό κινείται είκοσι λεπτά μετά τις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε έναν άδειο δρόμο, χωρίς να το εμποδίζει τίποτα, για να συγκρουστεί λίγα μέτρα πιο κάτω με τη μηχανή του νεαρού ηθοποιού, ο οποίος και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Προσπάθεια να διαπιστωθεί η ταχύτητα του φορτηγού

Με βάση το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά και πρόσθετο βιντεοληπτικό υλικό, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών θα προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητα του εν λόγω οχήματος. Σημειώνεται πως ο νεαρός ηθοποιός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμικού, στη γωνία της οποίας υπάρχει σήμα STOΡ που υποχρεώνει τους οδηγούς να παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως είδε τον Πανό Νάτση να πατά φρένο, όμως, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να πέσει και να συρθεί στην άσφαλτο με φόρα, βγαίνοντας χωρίς κανέναν έλεγχο επί της Δεληγεώργη ακριβώς τη στιγμή που περνούσε το φορτηγό, με τραγική συνέπεια να ακολουθήσει το θανατηφόρο τροχαίο.

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This