Τετράωρη απολογία του Χρήστου Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Must Read

Επί τέσσερις ώρες απολογήθηκε σήμερα στην Ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για την πολύκροτη υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Ο επιχειρηματίας απολογήθηκε για το αδίκημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρ. Καλογρίτσας επανέλαβε τα όσα είχε αναφέρει σε μηνυτήρια αναφορά του αλλά και στην κατάθεση του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξέταζε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών σε σχέση με τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

«Θέλω να τα επαναλάβω μέχρι κεραίας. Έχουν καταφέρει να θίξουν το όνομα και την υπόληψη μου» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη στην οποία απολογήθηκε με υπόμνημα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις της.

Η απολογία του κ. Καλογρίτσα θα συνεχιστεί αύριο, Τρίτη, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη έχει κληθεί να απολογηθεί ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς για τον οποίο η Βουλή είχε ασκήσει ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This