«Άστραψε και βρόντηξε» και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ κατά του Κυριάκου!

«Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει»

Must Read

Πληρωμένες απαντήσεις, που ξεχείλιζαν δικαιολογημένο θυμό και αξιοπρέπεια, έδωσε χθες το πρωί η Χριστίνα Σούζη από το φιλοκυβερνητικό κανάλι ΣΚΑΪ. Η επαγγελματίας μετεωρολόγος, που τιμά χρόνια τώρα με υποδειγματική συνέπεια τη δουλειά της, οργίστηκε μετά τις κυριακάτικες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την κακοκαιρία «Ελπίδα» και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Υπενθυμίζεται ότι στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το οικτρό ναυάγιο που προκάλεσε η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την προβλεφθείσα, έντονη χιονόπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής το ανεκδιήγητο επιχείρημα ότι… «συνήθως το χιόνι πέφτει βράδυ», αλλά και ότι κανένας μετεωρολόγος δεν είχε προβλέψει ότι θα έπεφτε μισό μέτρο χιόνι στο κέντρο της Αθήνας!

«Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό»

Απαντώντας με τον τρόπο της στον πρωθυπουργό, η Χριστίνα Σούζη ξεκαθάρισε: «Μπορώ να πω δύο πράγματα, γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Βρέχει και χιονίζει όταν θα έρθει ένα χαμηλό βαρομετρικό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει. Οποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Το 2002 ξεκίνησε μεσημέρι από τα βόρεια προάστια. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει».

Η συγκρατημένη και υπερήφανη στάση της προκάλεσε πρόδηλη αμηχανία στο ζεύγος των τηλεδιασκεδαστών της πρωινής ζώνης, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από την έντιμη δήλωση της Χριστίνας Σούζη που υπερασπίστηκε αξιοπρεπώς τη δουλειά της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This