Δημήτρης Λιγνάδης: Το ειδικό σχέδιο μεταγωγής στον Κορυδαλλό ενόψει της δίκης του

Must Read

Ειδικά μέτρα προστασίας για τον φερόμενο ως βιαστή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος ενός 25χρονου άνδρα το 2010, καθώς επίσης και για το βιασμό ενός ακόμη άνδρα το 2015 στην Επίδαυρο. Επιπλέον τον βαραίνουν οι κατηγορίες για το βιασμό ενός 24χρονου σήμερα άνδρα το 2015, αλλά και τον βιασμό ενός ακόμη άνδρα το 2018.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να μεταφερθεί σε λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Τριπόλεως όπου είναι προσωρινά κρατούμενος για να δικαστεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Τα σχέδια μεταγωγής και προστασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 έχει ήδη ετοιμαστεί και το σχέδιο μεταγωγής του Δημήτρης Λιγνάδη αλλά και στο σχέδιο προστασίας του σκηνοθέτη στον Κορυδαλλό. Τα σχέδια περιλαμβάνουν τη φύλαξή του και καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του εκεί κρίνεται πιο ασφαλής για όσο διάστημα διαρκεί η δίκη. Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος, Ιωάννης Βλάχος, που εκπροσωπεί δύο από τους άνδρες που έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη και είπε ότι οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This