Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Έτσι έγινε η φονική ενέδρα – Όλες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στις συλλήψεις

Τι κατέθεσε αστυνομικός για τους συλληφθέντες - Τι ελέχθη μεταξύ των χουλιγκάνων τη μοιραία βραδιά.

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Απίστευτες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Οι συλληφθέντες έχουν αρχίσει να «κελαηδούν» και προσπαθούν να ελαφρύνουν τη θέση τους μιλώντας στις Αρχές.

Οι συγκατηγορούμενοι του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που είχε συλληφθεί για την δολοφονική επίθεση στον Άλκη, τον «δείχνουν» ως διοργανωτή της επίθεσης και αναφέρουν ότι ο 23χρονος Afksendos Carciu είναι εκείνος που πρότεινε να βγουν για να κυνηγήσουν οπαδούς του Άρη. Επίσης οι περισσότεροι, «δείχνουν» τον 21χρονο Έλληνα Γ.Κ. ως εκτελεστή του 19χρονου Άλκη.

Από τις καταθέσεις των συλληφθέντων, προκύπτει ότι ο 23χρονος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της συμμορίας, εκείνος δηλαδή ο οποίος έδινε εντολές στους πιο νεαρούς χούλιγκαν. Από πλευράς του ο 23χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Μετά και την παράδοση στις Αρχές του 25χρονου «Αθηναίου» που αναζητείτο στη χώρα μας, απομένει για να κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων, ένας 20χρονος Αλβανός, ο οποίος πιθανόν έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το iefimerida.gr η κατάθεση ενός από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις σύλληψης των κατηγορουμένων, ρίχνει φως στον τρόπο που στήθηκε η φονική ενέδρα, περιγράφει με λεπτομέρειες το πως έγιναν οι έρευνες από Αρχές και το ρόλο των τριών αυτοκινήτων των χουλιγκάνων.

Ολόκληρη η κατάθεση του αστυνομικού:

Την 06/02/2022 εκτελέστηκαν τα εντάλματα συλλήψεως των …, …, …., …., …., …., …., …., ενώ οι …. Και …. δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Ο… εντοπίστηκε εξερχόμενος από την οικία του, επί της οδού Πάστερ. Σε βάρος του διενεργήθηκαν σωματική έρευνα και κατάσχεση και κατ’ οίκον έρευνα, οι εκθέσεις των οποίων σας υποβλήθηκαν. Κατά την παραμονή του στην υπηρεσία μας ο …. ανέφερε ότι ήταν μεταξύ των δραστών της επίθεσης και συγκεκριμένα ήταν συνοδηγός στο λευκό citroen. Ισχυρίστηκε ότι έφερε μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε σε βάρος ενός εκ των δύο παθόντων, προκαλώνοντας του δύο τραύματα στο πόδι, αλλά δεν επιτέθηκε σε βάρος του θανόντος. Μάλιστα, από το δικό του μαχαίρι τραυματίστηκε στον δείκτη του δεξιού χεριού, τραύμα το οποίο πράγματι είναι εμφανές και για το οποίο θα παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Ο …. εντοπίστηκε εξερχόμενος της οικίας του, επί της οδού Κομνηνών -Καλαμαριά. Σε βάρος του διενεργήθηκαν σωματική έρευνα και κατάσχεση και κατ’ οίκον έρευνα, οι εκθέσεις των οποίων σας υποβάλλονται επίσης. Κατά την παραμονή του στην υπηρεσία μας ο …. ανέφερε ότι ήταν μεταξύ των ατόμων που μετέβησαν στο σημείο της επίθεσης, χωρίς ωστόσο να λάβει μέρος σε αυτή, εκφράζοντας πάραυτα την μεταμέλειά του και περιγράφοντας τις πράξεις του, καθώς και των υπολοίπων δραστών, με λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, αναγνώρισε μεταξύ των δραστών της επίθεσης τους …., …., …, …. ,…. ,…. ,…. ,…. ,…., …. και έναν ακόμη άγνωστο δράστη, περιγράφοντας τις πράξεις των ανωτέρω σε αστυνομικό της υπηρεσίας μας με λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, την ημέρα του συμβάντος, βράδυ της 31/1/2022, τον πήρε από το σπίτι του με βανάκι της δουλειάς του ο ….

«Χτυπήστε όποιον βρείτε»
Και μετά πήγαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο. Στάθμευσαν το αυτοκίνητο επί της Εγνατίας Οδού και μεταξύ των ατόμων που ήταν στο σύνδεσμο ήταν ο …., …. Αργότερα ήρθε ο … και ο …. που ήταν από τον σύνδεσμο «Μακεδόνες», μετά ήρθε μόνος του ο …. Και γύρω στις 10.00 το βράδυ ήρθε ο …. Με τον …., οι οποίοι ήταν πριν στον αγώνα βόλεϊ. Αφορμή για το συμβάν που έγινε στη Χαριλάου, όπως ανέφερε, ήταν το γεγονός ότι στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τότε ο …. πρότεινε να επιτεθούν οι ίδιοι στους Αρειανούς και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα και σε άλλα άτομα και σε συνδέσμους. Πήρε τηλέφωνο τον …. Που είναι στον σύνδεσμο του Αμπαλαέα του ΠΑΟΚ. Μετά δε από λίγη ώρα ήρθε ο …. Μαζί με τον …. Όταν μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι, συμφώνησαν να χτυπήσουν και αυτοί Αρειανούς και μάλιστα ο …. πήρε κάποιον τηλέφωνο, καθώς στις μικρές ηλικίες κάνει αυτός κουμάντο, να πάει να δει αν στην περιοχή Χαριλάου υπάρχουν Αρειανοί και να τον ενημερώσει. Μετά από λίγο τον πήρε τηλέφωνο πίσω το άτομο αυτό και του είπε ότι δεν υπάρχουν πολλά άτομα συγκεντρωμένα, παρά μόνο σε πεντάδες διάσπαρτα άτομα.

Τότε ο … είπε να φύγουν και να χτυπήσουν όποιον βρουν εκεί κοντά. Λίγο πριν φύγουν ο …. πήρε τηλέφωνο και κάποιο άλλο άτομο, τον οποίο όπως είπε ο …., τον έβλεπε πρώτη φορά. Αυτός ήταν γύρω στα 23-24 ετών, γύρω στο 1,70 ύψος, φορούσε σκούφο και ήταν αξύριστος. Γύρω στις 23.30 έφυγαν τρία αυτοκίνητα, για να πάνε για την επίθεση, συνολικά δηλαδή 12 άτομα, σε κάθε όχημα 4 άτομα. Είπε επίσης σε κάθε όχημα ποιος ήταν, όπως ακριβώς δηλαδή τα είπε ο ….

Έκαναν βόλτες για να βρουν θύμα
Σχετικά με το ποιος επιβιβάστηκε και σε ποιο όχημα. Μπήκαν στο αυτοκίνητο, πρώτο πήγαινε ο … και οι άλλοι ακολουθούσαν από πίσω. Δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού. Έκαναν βόλτες στα στενά στην Χαριλάου μήπως βρουν κάποιους. Όπως ήταν εκεί στην Πλαστήρα, με τη σειρά τα αυτοκίνητα, πρώτο το citroen, πίσω το clio, το τρίτο όχημα έστριψε ξαφνικά στη Θ. Γαζή και σταμάτησε μπροστά ακριβώς στο σημείο που έγινε το συμβάν. Βγήκαν από το polo τρία άτομα, ο συνοδηγός και οι δύο που κάθονταν πίσω και ταυτόχρονα εν τω μεταξύ είχαν σταματήσει και τα άλλα δύο αυτοκίνητα. Όταν βγήκαν από το polo, τους ρώτησαν τι ομάδα είστε και αυτοί απάντησαν «Άρης ρε πουτάνες». Ταυτόχρονα, βγήκαν και από τα άλλα δύο αυτοκίνητα οι επιβαίνοντες και κινήθηκαν προς τους πέντε οπαδούς του Άρη που βρίσκονταν στα σκαλιά της οικοδομής.

Από τους πέντε Αρειανούς, οι δύο πρόλαβαν και έφυγαν τρέχοντας. Αναφορικά με τους άλλους τρεις Αρειανούς, πρώτα, σύμφωνα με όσα είπε, τους όρμησαν αυτοί από το polo. Βέβαια, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα, οπότε το ποιος όρμησε πρώτος ή δεύτερος είναι πολύ σχετικό ζήτημα. Από το clio βγήκαν και οι τέσσερις που ήταν εντός και όρμηξαν. Από το citroen βγήκε ο …, ο …, αλλά όπως είπε δεν επιτέθηκε ο ίδιος. Είπε επίσης ότι κατέβηκε και ο … και ο …

Το δρεπάνι και το μαχαίρι
Ο … είπε ότι πήρε στο κυνήγι τον έναν από τους Αρειανούς που έτρεξε να φύγει και όταν γύρισε, είχε τελειώσει το επεισόδιο και ξαναγύρισε στο αυτοκίνητο. Για τον … είπε ότι είχε μαχαίρι, κατέβηκε, πλην όμως δεν πήγε στο συμβάν, γιατί κύλησε το αυτοκίνητο και επέστρεψε σε αυτό. Για τον ίδιο είπε ότι ξεκίνησε και αυτός να πάει στην συμπλοκή, αλλά φοβήθηκε και επέστρεψε στο αυτοκίνητο. Για τον …. είπε ότι πήγε κανονικά στην συμπλοκή. Από τα άτομα που επιτέθηκαν είπε ότι ο … είχε το δρεπάνι, ο … ένα μεγάλο μαχαίρι, και αυτοί όρμηξαν και επιτέθηκαν και μαχαίρωναν επαναλαμβανόμενα. Με μαχαίρι είπε ότι επιτέθηκε και ο … και χτύπησε με αυτό κάποιο από τα τρία άτομα, αλλά δεν μπορούσε να πει ποιο συγκεκριμένα.

Είπε επίσης ο … , … και ο … κρατούσαν στυλιάρια και τους είδε κανονικά να επιτίθενται και να χτυπάνε σε όλο το σώμα και στο κεφάλι. Είπε επίσης για τον … και τον … ότι φορούσαν κράνη και ότι ο … με τον …. Ότι είδε ότι χτυπάνε, αλλά δεν μπόρεσε να δει αν κρατούσαν κάτι. Κάποια στιγμή είπε ότι άκουσε ένα από τα άτομα που δέχονταν επίθεση να φωνάζει «φτάνει, φτάνει» και εκείνη την στιγμή είδαν να έρχονται από την Πλαστήρα οκτώ περίπου οπαδοί του Άρη που κρατούσαν αντικείμενα.  Ταυτόχρονα τότε πήγαν προς τα αυτοκίνητα και έφυγαν.

Τα αίματα στο αυτοκίνητο και το κόψιμο στο χέρι
Κατά την φυγή τους είπε ότι δεν συναντήθηκαν τα τρία αυτοκίνητα, citroen, clio, polo. Αυτοί κινήθηκαν με το Citroen προς την Παπαναστασίου με προορισμό το κέντρο και κάπου στο ύψος του γυράδικου του Πρασσά, μετά το κατάστημα …., έστριψαν δεξιά και στάθμευσαν το αμάξι εκεί, όπου το παράτησαν και έφυγαν πεζοί. Το αριστερό χέρι του… όπως είπε είχε κοπεί και είχε αίματα και επίσης είχε αίματα μέσα στο αυτοκίνητο. Για το λόγο αυτό είπε ο … έβγαλε από το αυτοκίνητο το πλατοκάθισμα και το πέταξε σε έναν κάδο, λίγο παρακάτω από το σημείο που είχαν παρκάρει.

Εκεί αποφάσισαν ο … με τον … να φύγουν με ταξί στον σύνδεσμο στην Π.Π.Γερμανού για να δέσει το χέρι του εκεί ο …. να γυρίσει με το βανάκι της δουλειάς για να τους πάρει κι αυτούς, τους άλλους δύο, τον … δηλαδή και τον … Οι δύο τελευταίοι είχαν δώσει στον …. ένα σημείο να τους περιμένει, αλλά τελικά δεν περίμεναν και συνέχισαν να κινούνται επί της Παπάφη. Τότε κάποια στιγμή ο … ρώτησε τον …. αν έχει τηλέφωνο, διότι ο ίδιος δεν είχε μαζί του, του είπε ότι είχε και επικοινώνησε ο … με τον … για να περάσει να τους πάρει από το σημείο που είχαν φτάσει στην Παπάφη. Αφησαν τον …στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Π. Π. Γερμανού και ο … τον γύρισε πίσω στο σπίτι του στην Καλαμαριά.

Το μαχαίρι πετάχτηκε σε υπόνομο
Σε συνομιλία του… με τον … είπε ότι ο … λίγο μετά το σημείο που είχαν παρκάρει με το citroen  πέταξε το μαχαίρι σε κάποιον υπόνομο. Ο …. εντοπίστηκε εντός της οικίας του, επί της οδού Σ. Πέτρουλα Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του διενεργήθηκαν σωματική έρευνα και κατάσχεση και κατ’ οίκον έρευνα, εκθέσεις των οποίων σας υποβάλαμε. Επιπρόσθετα, σας υποβάλαμε και μία Έκθεση Ανεύρεσης Οχήματος καθ’ υπόδειξη και κατασχέσεως, με την οποία κατασχέθηκε το υπ’αριθμ. …. ΙΧΕ μάρκας Renault clio, χρώματος μαύρου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες ως μέσο μετάβασης και διαφυγής τους προς και από το θανατηφόρο επεισόδιο. Ο …. είχε μάλιστα σταθμεύσει σε ιδιαίτερα μακρινή απόσταση από την οικία του.

Συγκεκριμένα, η οικία του βρίσκεται στην οδό… όπως σας προανέφερα και το όχημα ανευρέθηκε πάνω από το Καυτατζόγλειο, στο δρόμο που βγαίνει προς τον περιφερειακό, στη συμβολή των οδών Κυριάκου Μάτση και Σκουφά. Ο … εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή Δελφών και συνελήφθη. Σε βάρος του διενεργήθηκαν σωματική έρευνα  και κατάσχεση και κατ’ οίκον έρευνα και κατάσχεση και συντάχθηκαν οι σχετικές εκθέσεις που σας υποβάλλουμε.

Ο συλληφθείς είχε πάνω του ναρκωτική ουσία
Επιπρόσθετα, σε βάρος του σχηματίστηκε έτερη δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς σε σωματική του έρευνα από τους αστυνομικούς της παραπάνω υπηρεσίας βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (πιθανόν κάνναβης). Οι… και … εντοπίστηκαν σε οικία επί της οδού Αλεξανδρείας, όπου και διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα και κατάσχεση. Κατά την παραμονή του στην υπηρεσία μας ο ….ισχυρίστηκε ότι ήταν μεταξύ των ατόμων που μετέβησαν στο σημείο της επίθεσης, επιβαίνοντας στο μαύρο Renault Clio, χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο για τις πράξεις του. Από τους υπόλοιπους δράστες ισχυρίστηκε ότι γνώριζε μόνο τον ….

Οι … και …. εντοπίστηκαν σε οικία επί της οδού Αρτέμιδος στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμεναν προσωρινά. Σε κατοίκον έρευνα και κατάσχεση που διενεργήθηκε στη συγκεκριμένη οικία βρέθηκαν ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (πιθανόν κάνναβη), για την οποία σχηματίστηκε και υποβάλλεται έτερη δικογραφία. Κατ΄οίκον έρευνες προς εντοπισμό των ανωτέρω διενεργήθηκαν επίσης και στις οικίες τους, οι εκθέσεις των οποίων σας υποβάλλονται. Επίσης διενεργήθηκε σωματική έρευνα και κατάσχεση σε βάρος του αδερφού του…, με την οποία κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά την παραμονή του στην υπηρεσία μας ο …. ισχυρίστηκε ότι ήταν μεταξύ των δραστών της επίθεσης, επιβαίνοντας μαζί με τον …. στο τρίτο όχημα, το άγνωστο μέχρι στιγμής vw polo, μη γνωρίζοντας τον οδηγό και συνοδηγό του οχήματος. Από τους υπόλοιπους δράστες ανέφερε ότι γνώριζε μόνο τον ….

Ποιον χτύπησε το δρεπάνι
Κατά την επίθεση ανέφερε ότι κρατούσε το αναδιπλούμενο δρεπάνι που κατασχέθηκε, με το οποίο όμως, όπως ισχυρίστηκε, δεν επιτέθηκε σε βάρος του θύματος αλλά σε βάρος έτερου εκ των παθόντων, τον οποίο και χτύπησε μία φορά στο πόδι. Κατά την παραμονή του στην υπηρεσία μας ο … ανέφερε ότι ήταν μεταξύ των δραστών της επίθεσης, επιβαίνοντας μαζί με τον …. στο τρίτο όχημα, το άγνωστο μέχρι στιγμής VW POLO, μη γνωρίζοντας τον οδηγό και συνοδηγό του οχήματος, καθώς και τους υπόλοιπους δράστες. Κατά την επίθεση ισχυρίστηκε ότι φορούσε κράνος και κρατούσε ξύλινο στειλιάρι, χωρίς ωστόσο να προλάβει να χτυπήσει κάποιο από τα θύματα.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να είναι προ των πυλών, σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, προβλέπονται...

Το υπουργείο Υγείας «τσιγκουνεύεται» το φάρμακο που θα έδινε ανάσα στα νοσοκομεία

Η μετάλλαξη Ομικρον έχει καταφέρει να «απενεργοποιήσει» τα μονοκλωνικά αντισώματα, καθιστώντας το φάρμακο της...

«Ντετέκτιβ» από το κελί η 47χρονη που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του λογιστή

Νέα στοιχεία που θα φωτίσουν το θρίλερ του θανάτου του 50χρονου λογιστή και ασφαλιστή...

Qatargate: Ελεύθερος αφέθηκε ο Ταλαμάνκα της No Peace Without Justice

Την ώρα που οι έρευνες για το Qatargate, το πολύκροτο σκάνδαλο διαφθοράς στους κόλπους...

Χωρίς οδηγό το… ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σαπών

Απίστευτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας ειδικά της επαρχίας, με τους...

Έρχεται… αγριεμένη η «Μπάρμπαρα»: Πολική «εισβολή» από την Κυριακή, με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και...

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητα από το πρωί του Σαββάτου - Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα

Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Σε επιφυλακή οι Αρχές για το κύμα κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που αναμένεται να «χτυπήσει» τις...

Για τον Κωνσταντίνο Στάϊκο, «ρέκτη» ερευνητή της Πνευματικής μας Κληρονομιάς

Μιλώντας για τον κ. Κωνσταντίνο Στάϊκο, κατά την τελετή υποδοχής του ως Επίτιμου Μέλους...

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Την Κυριακή η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής

Σε γενικευμένη επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», η οποία αναμένεται...

Άρχισε να βγάζει καπνούς στρατιωτικό όχημα σε σήραγγα των Τεμπών

Σε σήραγγα των Τεμπών κοντά στον Πυργετό σήμανε συναγερμός, όταν στρατιωτικό όχημα άρχισε να...

Θεσσαλονίκη: Γεύμα αγάπης για αστέγους στη μνήμη των δύο ηρωικών πιλότων

Με σκοπό να αποδώσει φόρο τιμής στους δύο ηρωικούς πιλότους, οι οποίοι έχασαν τη...

«Το έθνος σας ευγνωμονεί»: Η συγκινητική ανάρτηση του Στρατηγού Φλώρου για τους δυο αεροπόρους...

Ο επίλογος της τραγωδίας, που βύθισε στο πένθος τον Ελληνισμό, γράφτηκε στο χωριό Γρανίτη, στο...

«Αδειάζει» την κυβέρνηση για τα ΜΑΤ ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου

Την οργή του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου προκάλεσε οι εικόνες με τα ΜΑΤ παραταγμένα...

Ποινή κάθειρξης 5 ετών για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ποινή κάθειρξης 5 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον 70χρονο μουσικό...

Παραλίγο τραγωδία στην Εύβοια: Νεαρή αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Μια τραγωδία παραλίγο να βιώσει μια οικογένεια στην Εύβοια, όταν ένα νεαρό μέλος της...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σείστηκε το Νευροκόπι από τις κραυγές της μάνας του αδικοχαμένου Ικάρου – Γαμπρός κηδεύτηκε ο Σμηναγός Τσιτλακίδης

Στην τελευταία κατοικία του ο Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης - Εικόνες από αρχαία τραγωδία στην κηδεία του

Βγήκε στο Κολωνάκι με ρόμπα και γούνινες παντόφλες

Έχει τον τρόπο να κάνει «φασαρία» και να γίνεται...

Κατέρρευσε πάνω από τον τάφο του σμηναγού Τσιτλακίδη η αρραβωνιαστικιά του, Μαρία

Δεν άφησε από την αγκαλιά της την φωτογραφία του αρραβώνα τους

Δύσκολες ώρες για την Πάολα – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ανησυχία στους θαυμαστές της Πάολα έχει προκαλέσει η είδηση...

Αυτή τη στιγμή το «τελευταίο αντίο» στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη

Υποβασταζόμενη έφτασε η σύντροφός του - Θα μοιραστούν κουφέτα και μπομπονιέρες - Στεφάνι από την οικογένεια του Γ. Μπαλταδώρου - Το συγκινητικό αντίο στην 117 Πτέρυγα Μάχης

Αλληλοσπαραγμός: Βορίδης κατά Θεοδωρικάκου, Χρυσοχοΐδη, Νικολάου!

Η κυβέρνηση σπεύδει ασθμαίνουσα να απαγορεύσει το κόμμα Κασιδιάρη,...

Το Politico «ισοπεδώνει» τον Μητσοτάκη!

Ένα «πορτρέτο» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που σε καμία περίπτωση...
spot_img

NEWSROOM