Με αντι-Navtex και drones στο Αιγαίο θέλει να επιβάλλει αποστρατικοποίηση των νησιών μας η Άγκυρα!

Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο Βόρειο Αιγαίο!

Must Read

Εμμονική η Άγκυρα με την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, εξέδωσε πολλαπλές αντί-Navtex σε προγραμματισμένες ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεών μας στο βορειοανατολικό Αιγαίο!

Για ώρες πετούσε απέναντι από το Καστελόριζο τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε από το παράνομο αεροδρόμιο των κατεχόμενων στο Λευκόνοικο. Μόνο σύμπτωση δεν είναι ότι η Τουρκία για πρώτη φορά έστειλε τα τουρκικά drones στο Βόρειο Αιγαίο, πετώντας μεταξύ Λήμνου και Λέσβου!

Να σημειωθεί ότι μόνο τον τελευταίο μήνα τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τύπου ANKA, έχουν πραγματοποιήσει 10 υπερπτήσεις σε νησιά της Δωδεκανήσου. Την δε Πέμπτη είχαμε 38 παραβιάσεις στο Αιγαίο, από τις οποίες τις 30 τις έκαναν μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This