Λαμία: Προσήχθησαν δύο από τους νεαρούς που πόζαραν πάνω σε καπό περιπολικού και το «ανέβασαν» στο Tik Tok

Αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ζήτησαν συγγνώμη για την πράξη τους

Must Read

Στην προσαγωγή δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία της Λαμίας για το βίντεο που «ανέβασαν» στο Tik Tok ποζάροντας πάνω σε καπό περιπολικού της αστυνομίας.

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα τέσσερα από τα πέντε άτομα που πήραν μέρος στο εν λόγω συμβάν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι νεαροί τράβηξαν ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται να ανεβαίνουν πάνω στο καπό ενός περιπολικού στη Λαμία, το οποίο άφησε για λίγα λεπτά ο αστυνομικός της Τροχαίας σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, προκειμένου να καταγράψει ένα ατύχημα.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, οι αξιωματικοί της αστυνομίας προσήγαγαν δύο από τους νεαρούς, ηλικίας 17 και 21 ετών, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφού ζήτησαν συγγνώμη για την πράξη τους.

Παράλληλα, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες που είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για έργο, εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος των δύο νεαρών

Μιλώντας στο lamiareport.gr ο δικηγόρος των δύο νεαρών ανέφερε ότι «ως συνήγορος υπεράσπισης, θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σχολιάσω το γεγονός όχι ως ποινικό αδίκημα αλλά ως κοινωνικό σύγχρονο φαινόμενο ειδικά των νέων ανθρώπων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις… επιρροές των πελατών του από την trap μουσική. «Είμαι σίγουρος ότι οι δύο εντολείς μου, ο ένας ανήλικος, ενήργησαν επηρεασμένοι από τα μουσική trap και τα στερεότυπα της, αλλά και του φαινομένου του χωρίς λογική μιμητισμού. Δυστυχώς τα γεγονότα αυτά πρέπει να τα προλαβαίνουμε ως κοινωνία και κράτος. Ο ρόλος και η ύπαρξη των νέων δεν εξαρτάται από την επιθετικότητα και την εικόνα των social media. Τελικά οι δύο νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της εισαγγελικής αρχής, αφού εξέφρασαν την συγγνώμη τους. Τα αδικήματα τους ήταν πλημμεληματικής μορφής και το ένα μάλιστα σε απόπειρα», κατέληξε ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This