«Εμπαιγμός! Θα σας κάψω όλους»! Έξαλλοι οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη με τη διακοπή της δίκης για τις 10 Μαρτίου

Χαμός στο Εφετείο - Η πλευρά του απόντος Αλβανού κατηγορούμενου ζήτησε τη διακοπή

Must Read

Σε τεταμένο κλίμα ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η δίκη (σε δεύτερο βαθμό) για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση και δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη το 2018 στη Ρόδο. Μετά από αίτημα της υπεράσπισης, η δίκη διεκόπη για τις 10 Μαρτίου!

Η υπόθεση εκφωνήθηκε και το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον έναν, τον Ροδίτη κατηγορούμενο και απόντα τον συγκατηγορούμενο του αλβανικής καταγωγής.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Μάλιστα, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη Αλέξης Κούγιας, ο Ροδίτης ουσιαστικά κατήργησε τον συνήγορό του και απέρριψε μόνος του τρεις υποψήφιους ενόρκους! Κάτι που σύμφωνα με τον ποινικολόγο, απορρίπτει τους παλαιότερους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι δεν είχε σώας τα φρένας.

Η υπεράσπιση του Αλβανού κατηγορούμενου ζήτησε διακοπή της δίκης καθώς ο ένας συνήγορος του διορίστηκε πρόσφατα από τον 22χρονο και είπε πως θέλει χρόνο για να μελετήσει την δικογραφία.

Με την αποδοχή του αιτήματος από το δικαστήριο, το οποίο έδωσε επόμενη δικάσιμο στις 10 Μαρτίου, προκλήθηκε μεγάλη ένταση από τους γονείς του θύματος που οργισμένοι φώναζαν πως οι κατηγορούμενοι τους εμπαίζουν.

«Αφήσαμε το 15χρονο παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους», φέρεται να φώναξε η χαροκαμένη μάνα.

Η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου, σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι με την τακτική της υπεράσπισης οι ίδιοι ταλαιπωρούνται με τα συνεχή ταξίδια από το Διδυμότειχο, όπου κατοικούν, στην Αθήνα.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Οι εικόνες έξω από Εφετείο με τις τρεις γυναίκες αγκαλιασμένες, ήταν συγκλονιστικές…

Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου δεκάδες μέλη γυναικείων οργανώσεων είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί σε συμπαράσταση των θυμάτων. Σε πανό που είχαν αναρτήσει επαναλαμβάνουν το αίτημα τους να ταυτοποιηθεί ως ειδικό αδίκημα η γυναικοκτονία, κάτι που επανέλαβε και ο Γιάννη Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This