«Δεν το πιστεύω» λέει η γιαγιά της 11χρονης που υπέφερε στα χέρια του θείου της 

Τι απαντάει η γιαγιά της 11χρονης που κατήγγειλε ότι ο θείος της την βίαζε

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι μετά τις τρομερές καταγγελίες ενός 11χρονου κοριτσιού που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στην δασκάλα της για την τρομερή κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του θείου της. 

Η 11χρονη η οποία είχε μείνει ορφανή από πατέρα και η μητέρα της είναι «χαμένη» στον κόσμο των ναρκωτικών, έμενε τα τελευταία χρόνια με τον 58χρονο θείο της ο οποίος είχε αναλάβει την… φροντίδα της. Ωστόσο όπως κατήγγειλε το κοριτσάκι στην δασκάλα της, ο ίδιος όχι μόνο την ξυλοκοπούσε και την άφηνε νηστική και απεριποίητη, αλλά ξεσπούσε πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Από πλευράς της, η ηλικιωμένη γιαγιά του θύματος, υποστήριξε μιλώντας στο Creta24.gr, ότι δεν πιστεύει τίποτα από όλα αυτά που καταγγέλθηκαν. Όπως δήλωσε η ίδια, ανέλαβε το παιδί από 13 ημερών γιατί οι γονείς της αντιμετώπιζαν προβλήματα και δεν μπορούσαν να το μεγαλώσουν.

 «Ούτε την μάνα της ξέρει, ούτε τον πατέρα της» δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται η μητέρα της η οποία δεν επικοινώνησε ποτέ για να μάθει τι κάνει το παιδί της.

Για τις καταγγελίες της 11χρονης, η γιαγιά της δήλωσε: «Όχι δεν τα πιστεύω. Αυτά θα με τρελάνουν, Φώναζα καμιά φορά στο παιδί και μου έλεγε: ”Μαμά μην φωνάζεις”. Το αγαπούσε το παιδί… Δεν τα πιστεύω. Δεν τα πιστεύω με τίποτα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μικρή αποκαλούσε μπαμπά τον θείο της και ότι πήγαινε συχνά στο μαγαζί του, ενώ κάποιες φορές κοιμόταν στον χώρο που ο ίδιος είχε διαμορφώσει μέσα στο κατάστημα.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Λασίθι! 11χρονη αποκάλυψε στην δασκάλα της τα μαρτύρια που ζούσε στα χέρια του θείου της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This