Euroferry Olympia: Αγωνία για τους αγνοούμενους – «Οι συνθήκες σε αυτό το πλοίο είναι άθλιες» λέει συγγενής

Ζητούν να μην σταματήσουν οι έρευνες

Must Read

Με αμείωτο ενδιαφέρον και αγωνιώδεις προσπάθειες συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στο εσωτερικό του «Euroferry Olympia», ενώ την ίδια ώρα οι συγγενείς των αγνοουμένων ελπίζουν σε ένα θαύμα. 

Η αγωνία των ανθρώπων που αναμένουν νέα για τους αγαπημένους τους έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι συγγενείς βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Λιμενικό και ψάχνουν τρόπο να βρεθούν κοντά στο πλοίο. Παράλληλα ζητούν να μην σταματήσουν οι έρευνες καθώς, σύμφωνα με τον νόμο, μετά το πέρας του τριημέρου οι έρευνες παύουν.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του «Euroferry Olympia»

Από το λιμάνι της Κέρκυρας, ο Ηλίας Γεροντιδάκης, γιος ενός εκ των αγνοουμένων, που είναι και ο ίδιος οδηγός μιλά για τον πατέρα του αλλά και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο εν λόγω καράβι.

«Τελευταία φορά που μίλησα με τον πατέρα μου ήταν χθες το βράδυ λίγο πριν επιβιβαστεί στο καράβι γύρω στις 13.30. Μου είπε ότι μπαίνει στο πλοίο και ότι δεν ήταν σίγουρος για το συγκεκριμένο καράβι. Κατά πάσα πιθανότητα θα έμενε στο φορτηγό γιατί αυτό το καράβι δεν έχει πολλές καμπίνες», είπε στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε: «Δεν είναι για να μπαίνουν φορτηγά σε αυτό το καράβι είναι καθαρά για ζώα. Είναι άθλιες οι συνθήκες. Έχει κοριούς, είναι πολύ βρώμικο. Έχω μεγάλη αγωνία, δεν ξέρω τι ξημερώνει. Οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. Φυσικά η ΕΜΑΚ κάνει τη δουλειά της και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Εύχομαι και οι άλλες οικογένειες να βρουν τους ανθρώπους τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This