Κουμπάρος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου: «Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός…»

Γιατί είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου «αν ήμουνα μόνη μου, θα ‘πεφτα από κει πάνω»

Must Read

Με καταιγιστικό ρυθμό «τρέχουν» οι πληροφορίες και οι δηλώσεις για την υπόθεση της τραγωδίας της Πάτρας, με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα σε τρία χρόνια.

Η τεράστια αναστάτωση που προκλήθηκε χθες μετά από ένα δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η Τζωρτζίνα, η εννιάχρονη που πέθανε πιο πρόσφατα δηλητηριάστηκε από εισπνοή τοξικού αερίου, φάνηκε να μετριάζεται κάπως από την κατηγορηματική διάψευση των ιατροδικαστικών υπηρεσιών, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις κάμερες να στηθούν έξω από το σπίτι των γονέων των παιδιών και να περιμένουν το ζευγάρι που ήταν εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με το thebest.gr η μητέρα επέστρεψε πρώτη και βρέθηκε μπροστά σε μια στρατιά δημοσιογράφων. Στις επίμονες ερωτήσεις για τα όσα κυκλοφόρησαν, αρκέστηκε να σχολιάσει δείχνοντας την ταράτσα:

«Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω».

« …δεν το πιστεύω όμως ότι μπορεί να είναι η Ρούλα. Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά έτσι;»

Ο Πέτρος Σταμίρης, κουμπάρος του ζευγαριού και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στην εκπομπή «το Πρωινό» και μάλλον δημιούργησε περισσότερες απορίες, με τα όσα είπε.

Ρωτήθηκε για τη σχέση του με το ζευγάρι, για το πώς βλέπει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τις αντιδράσεις της, για τη σχέση του ζευγαριού.

Και είπε τα εξής:

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί τώρα αυτοί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εγώ ήμουν μαζί τους στην εντατική όταν ήταν εδώ στην Πάτρα. Δεν ήμουν στην Αθήνα. Στην εντατική της Πάτρας η Τζωρτζίνα έμεινε ένα μήνα, ένα μήνα και… Ήμουνα συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Η μητέρα καθόταν όλη την ημέρα, το βράδυ έφευγε, πήγαινε σπίτι. Μόλις διάβασα ότι κάτι άλλο βγάλανε, ότι κάτι με τοξικό αέριο… Δεν ξέρω αν ισχύει …

Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου. Με τον Μάνο ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Και έτσι γνωρίστηκα και με τη Ρούλα. Δεν έχει δείξει κάτι, τα παιδιά της τα αγάπαγε. Μια χαρά, τα πρόσεχε και σχολείο τα πήγαινε και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται τα παιδιά και σε αθλητικές δραστηριότητες. Έκανε και οικογένεια, δεν είχε δείξει κάτι… Μα και εγώ ακόμα και τώρα που ανεβαίνουν αυτά δεν το πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή άμα βγει ότι έχει γίνει θα πέσουμε από τα σύννεφα όλοι δηλαδή. Ο Μάνος μου λέει ότι είναι όλα fake (σ.σ. οι εικασίες που κυκλοφορούν), δεν τα πιστεύει ούτε αυτός. Δεν θέλει να πιστέψει μάλλον ότι η ίδια του η γυναίκα μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως. Ε τη μητέρα λένε όλοι (σ.σ. εικασίες και δημοσιεύματα)… Αλλά κι εγώ δεν το πιστεύω όμως ότι μπορεί να είναι η Ρούλα. Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά έτσι; Εντάξει, είναι αυτό που λένε ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ σαν πόνο. Αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση. Ότι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη. Μου φαίνεται πιο ρεαλιστική, πιο… Εντάξει μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της έτσι, μπορεί να το περνάει έτσι…

Όταν έχασαν την Μαλένα, πάντα ο πατέρας ήταν πιο θλιμμένος. Ο Μάνος… δηλαδή ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση. Άμα έχει γίνει κάτι, ο Μάνος θα είναι πάντα στην απέξω. Δηλαδή είναι ο μόνος που ήταν αθώος. Στην Ίριδα ήταν πιο ήρεμοι και στην Τζωρτζίνα το ίδιο, πιο ήρεμοι. Δηλαδή πιο πολύ πόνος ήταν στη Μαλένα. Τώρα το συνήθισαν; Δεν ξέρω.  Του έστειλα του Μάνου ένα μήνυμα ότι ανέβασαν αυτό (σ.σ. για το τοξικό άεριο). Μου λέει είναι fake». Κι εγώ δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, εντάξει ούτε να προσβάλλω κανέναν, μέχρι να βγουν οι εξετάσεις τελείως, να δούμε τι έχει γίνει…

Για τη σχέση τους, σταδιακά χωρίζανε. Τους λόγους δεν μου τους είχε πει, ούτε έχω ανακατευτεί. Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε… Απ’ τη Μαλένα και μετά δηλαδή, το πρώτο παιδί που πέθανε, μετά άρχισαν, χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This