Του διέλυσε το κεφάλι! Ιατροδικαστική εξέταση-σοκ για τον θάνατο του 22χρονου Νίκου στη Λάρισα

Τρισάγιο στην μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή – «Νιώθουμε τύψεις», λένε οι γείτονες

Must Read

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στη σορό του Νίκου Μπιτσάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή, όταν καταπλακώθηκε μετά από κατάρρευση τοιχίου σε ερειπωμένο σπίτι στη Λάρισα.

Ο αδικοχαμένος 22χρονος

Η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου έδειξε ότι ο 22χρονος έφερε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση από δομικό υλικό. Κάτι που επιβεβαιώνει τις σοκαριστικές περιγραφές των μαρτύρων της τραγικής στιγμής, ότι το κεφάλι του άτυχου νέου είχε σχεδόν διαλυθεί

Την Πέμπτη (24/2), στην ιδιαίτερη πατρίδα του Νίκου, τα Κατσιφαριανά Χανίων θα τελεστεί η κηδεία του.

Διαβάστε ακόμα: «Όχι άλλη ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Φτάνει» – Ξεσηκωμός στη Λάρισα για τον θάνατο του 22χρονου Νίκου

onlarissa.gr

«Του πολτοποίησε το κεφάλι…»

«Περνώντας κλώτσησε την πόρτα, ή απλά πήγε να στηριχτεί από αυτή γιατί είχε παραπατήσει και τότε γκρεμίστηκε το ετοιμόρροπο ήδη τοιχίο και έπεσε στο κεφάλι του πολτοποιώντας το», είπε ο άνθρωπος που πήγε να βοηθήσει τον Χανιώτη φοιτητή, έχοντας ακούσει και την παρέα του να ουρλιάζει βλέποντας τον Νίκο να καταπλακώνεται.

Απαρηγόρητη η θεία του Νίκου Μπιτσάκη μίλησε στο LiveNews για τον τραγικό θάνατο του νεαρού: «Άδικο για μια κλωτσιά στην πόρτα να χάσει την ζωή του, ένα τόσο καλό, όμορφο, ευγενικό και άξιο παιδί. Οι γονείς του έχουν κάνει τόσα καλά βοηθούν τους πάντες και τους βρήκε τέτοιο κακό…. Δεν υπάρχει αυτό…».

Το τρισάγιο και οι τύψεις των γειτόνων

Σήμερα το πρωί, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Οικονόμων Εξ Οικονόμων, όπου σημειώθηκε η τραγωδία, φίλοι, γείτονες και άνθρωποι όλων των ηλικιών, έδωσαν το παρόν σε τρισάγιο που τελέστηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού.

Με ένα λουλούδι, ένα κεράκι και με δάκρυα στα μάτια προσευχήθηκαν και για δύναμη στην οικογένεια του Νίκου Μπιτσάκη.

Μια κυρία μάλιστα, που το σπίτι της είναι γειτονικό με το ετοιμόρροπο, αφού σχολίασε ότι αυτό ανήκει δύο ηλικιωμένες αδελφές, είπε πως ένα από τα συναισθήματα των γειτόνων είναι και οι τύψεις. Και εξήγησε:

«Νιώθουμε τύψεις οι γείτονες γιατί δεν είχαμε δώσει μία σπρωξιά να πέσει αυτό το ετοιμόρροπο τοιχίο και τότε ίσως να μην συνέβαινε όλο αυτό…».

*φωτό από: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This