Διεκόπη ξανά η δίκη για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον

Η υπόθεση που ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε στην Κάμαλα ότι θα παρακολουθεί στενά και η έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Must Read

Στην διακοπή της δίκης για την δολοφονία του Αμερικανού Μπακάρι Χέντερσον προχώρησε ξανά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας.

Η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του νεαρού αφροαμερικανού στον Λαγανά της Ζακύνθου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα Σέρβων σε μπαρ όπου διασκέδαζε με έναν φίλο του αναμένεται να συνεχιστεί στις 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, οι συνήγοροι της υπεράσπισης αιτήθηκαν από την έδρα να απορριφθεί η έφεση του αντεισαγγελέα Εφετών κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το δικαστήριο τελικά απέρριψε την έφεση μόνο για τον έναν από τους 7 κατηγορούμενους και η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά.

Σημειώνεται ότι σήμερα κατέθεσε μόνο ο πατέρας του νεαρού θύματος, ενώ στη συνέχεια της δίκης θα καταθέσουν οι υπόλοιπο μάρτυρες.

Η παρατήρηση της Κάμαλα στον Μητσοτάκη και η αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Υπενθυμίζεται ότι για την καθυστέρηση της δίκης, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις ζήτησε τον λόγο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον ίδιο να υπόσχεται ότι θα παρακολουθήσει την πορεία της δικαστικής υπόθεσης, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία με ανακοίνωσή της επέστρεψε το «μπαλάκι« των ευθυνών στην κυβέρνηση για τη «διαχρονική ολιγωρία της Πολιτείας» στην απονομή της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This