Τα «ναζιστικά μωρά» της Ουκρανίας: Ένα ανατριχιαστικό αφιέρωμα

Πως ο εφιάλτης του ναζισμού είχε επικρατήσει στην χώρα που σήμερα υποφέρει

Must Read

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έρχεται να δώσει κάποιες απαντήσεις αναφορικά με το μίσος που αποκαλύπτεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ουκρανία.

Πίσω από την βάρβαρη εισβολή του Πούτιν σε μία ανεξάρτητη χώρα, κρύβεται ένα στοιχείο το οποίο η Δύση το αγνόησε.

Και όμως η Ουκρανία είχε μολυνθεί από το δηλητήριο του μίσους με τις ευθύνες των κυβερνήσεων της. Ειδικά της κυβέρνησης Ζελένσκι η οποία έκανε το πρωτοφανές. Ενσωμάτωσε τους ναζί στον κρατικό μηχανισμό και μάλιστα σε θέσεις καταστολής.

Ανατριχιαστικές εικόνες

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο Guardian, τοποθέτησε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών τον συνεταίρο του με τον οποίο διατηρούσαν μαζί οφσόρ εταιρίες με περιουσιακά στοιχεία που αποτιμώνται σε εκατομμύρια δολάρια.

Το ακόλουθο βίντεο φυσικά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την βάρβαρη εισβολή. Ίσως όμως να δίνει μία εξήγηση για τα τελευταία γεγονότα που συγκλονίζουν όλη την ανθρωπότητα.

Δείτε το:

https://youtu.be/_x3P7uOQLE4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This