Αυτός είναι ο 23χρονος Νίκος που «έσβησε» σήμερα στην άσφαλτο – Σπαρακτικά τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Δύο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σήμερα το πρωί, όταν τα οχήματά τους συγκρούστηκαν μετωπικά έξω από το Ηράκλειο και μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών!

Λίγο πριν τις 07:00 στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο δρόμο Ηρακλείου-Αρκαλοχωρίου, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο 23χρονος Νίκος Γκιαουράκης και η 51χρονη Δέσποινα Β.. Η Αστυνομία αλλά και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν ζήτησαν και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, καθώς τα δυο άτομα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια των οχημάτων τους.

Η 51χρονη γυναίκα, που ήταν παντρεμένη με παιδιά, κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο στον χώρο εργασίας της, όπου διατηρεί κομμωτήριο, ενώ ο 23χρονος νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του. Ο 23χρονος είχε τελειώσει το στρατιωτικό του και εργαζόταν στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα.

Γέμισαν μαντινάδες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το νέο τροχαίο σκόρπισε θλίψη στην Κρήτη και έντυσε δύο οικογένειες στα μαύρα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με μαντινάδες και σπαρακτικά μηνύματα για τους δύο ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

Στο προφίλο του άτυχου Νίκου, φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να γράψουν μαντινάδες, θέλοντας να πουν το δικό τους αντίο στον 23χρονο…

«Στο κάτω κόσμο η χαραυγή  στέκει και περιμένει…
Να υποδεχτεί το μερακλη που μεσ’ στον Άδη μπαίνει» έγραψε ένας φίλος του.

Συνολικά 12 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους το 2022

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, Γιάννης Λιονάκης, σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε ότι ο τραγικός απολογισμός του τελευταίου τριμήνου στους δρόμους της Κρήτης, είναι 12 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This