«Έβγαλε νύχια» η Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο «στόχαστρο» δημοσιογράφοι και ιατροδικαστές!

Ο δικηγόρος της λέει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης του μετέφερε πως «ήταν μια εξαιρετική μητέρα»

Must Read

«Κανιβαλισμός», «ανθρωποφαγία». Αυτές τις λέξεις χρησιμοποίησε κατά κόρον ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τα όσα ακούγονται και γράφονται στα ΜΜΕ για την υπόθεση της Πάτρας και τον αιφνίδιο θάνατο των τριών κοριτσιών της μέσα σε σχεδόν τρία χρόνια.

Ο κ.Λύτρας εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους που επικαλούνται δηλώσεις μέσω καρτελών, τόσο της μητέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, όσο και ατόμων που υποστηρίζουν ότι ανήκουν στο στενό περιβάλλον της οικογένειας. Και διέψευσε όλα όσα έχουν ακουστεί.

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», είπε αρχικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, ο κ.Λύτρας αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης εξετάζουν να ζητήσουν παρέμβαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και από τις Ενώσεις Συντακτών για τον, όπως είπε εκνευρισμένος, «δημοσιογραφικό κανιβαλισμό».

Τόνισε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1: «Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία».

https://youtu.be/66wY6urTJtA

«Δεν είναι κατηγορούμενη … Τη βρίζουν»

Μιλώντας στη συνέχεια για την πελάτισσά του, ο κ.Λύτρας σχολίασε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της με τα όσα ακούγονται και μεταδίδονται συνεχώς καθώς δέχεται υβριστικές επιθέσεις:

«Δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση. Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

«Ήταν μια εξαιρετική μητέρα»

Στη συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για την έκθεση του παθολογοανατόμου, στην οποία αναφέρεται πως ο θάνατος της εννιάχρονης Τζωρτζίνας δεν προήλθε ούτε από καρδιολογικά προβλήματα, ούτε από ασφυξία.

«Πλέον έχουμε ΜΜΕ που αναιρούν τον εαυτό τους και τώρα λένε πως ‘επιβεβαιώνονται’ οι δημοσιογραφικές πληροφορίες τους, ενώ έλεγαν τα αντίθετα μέχρι τώρα, σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας».

Μάλιστα, μετέφερε και κάτι που φέρεται να του είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης: «Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις. Ο πατέρας μου μετέφερε ότι η σύζυγος του ήταν μια εξαιρετική μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Κι εδώ προσπαθούν να βγάλουν με διάφορα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι αυτή η γυναίκα δεν αγαπούσε τα παιδιά της».

Επίθεση στους ιατροδικαστές των ΜΜΕ

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αφού επανέλαβε τα περί κανιβαλισμού, έριξε ευθεία βέλη και στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων (αλλά και σε άλλους που κάνουν δηλώσεις), χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει:

«Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό … Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Αν υπάρξει κατηγορούμενος ή κατηγορούμενη, θα το δούμε τότε. Περιμένουμε από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, αυτούς που έχουν δει και εξετάσει τα παιδιά και όχι άλλοι που έχουν δει απλά φωτογραφίες και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This