«Η Ρούλα μας κάλεσε στο καφενείο να δούμε τη συνέντευξή της – Ο Μάνος είπε ότι ανησυχεί για την στάση της»

Τι αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού

Must Read

Λίγες μόνο μέρες μένουν μέχρι να πέσει «φως» στην υπόθεση με τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από αστυνομικές πηγές.

Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με πολλά άτομα να εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένα για την συμπεριφορά της μητέρας η οποία σε πολλά σημεία μοιάζει ανεξήγητη.

Στην εκπομπή Live news μίλησε μια φίλη της 33χρονης μητέρας η οποία αναφέρει ότι η είδηση του χαμού της Μαλένας, του πρώτου παιδιού σόκαρε την Πάτρα: «Μαθαίνω ότι έφυγε η Μαλένα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί σαν οικογένεια φαίνονταν αγαπημένοι, πήγαιναν τα παιδιά στην παιδική χαρά να παίξουν. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα… Όταν το μάθαμε αυτό τρελαθήκαμε όλοι στην Πάτρα. Όταν γύρισαν από την Αθήνα, δεν είχε ταφεί ακόμα το παιδί, πήγα στο σπίτι της να τη συλλυπηθώ» είπε η φίλη του ζευγαριού.

Η ίδια συνέχισε περιγράφοντας ότι η Ρούλα ήταν πολύ ψύχραιμη όταν μετά την κηδεία: «Ήταν πολύ ψύχραιμη. Όλοι γύρω της είμασταν παγωμένοι και κλαίγαμε. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ζωντανοί νεκροί και αυτή ήταν ψύχραιμη. Μάνα είμαι, χτυπάω ξύλο να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά μου. Το μόνο που έλεγε και ξανάλεγε ήταν ότι ‘εάν με είχαν αφήσει εμένα μέσα θα την είχα σώσει’, γιατί προφανώς όταν ξεκίνησε η ΚΑΡΠΑ την έβγαλαν έξω από το δωμάτιο. Ο Μάνος την παρηγορούσε και της έλεγε ‘σε παρακαλώ πολύ μη σκέφτεσαι έτσι, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες’» δήλωσε.

Μάλιστα η φίλη του ζευγαριού ανέφερε ότι εκείνη την ημέρα η Ρούλα είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κάλεσε όλους τους φίλους της στο καφενείο για να την δουν όλοι μαζί: «Εκείνη την ημέρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μας ζήτησε να πάμε στο καφέ δίπλα στο σπίτι της να την ακούσουμε. Πάμε όλοι μαζί στο καφέ, προσπαθούσαμε να την παρηγορήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή μας παρηγορούσε» περιέγραψε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μίλησε με τον Μάνο, ο οποίος της παραδέχτηκε ότι ανησυχεί και εκείνος με τη συμπεριφορά της γυναίκας του: «Πιάνω τον Μάνο και του είπα πως με ανησυχεί η συμπεριφορά της. ‘Και μένα με ανησυχεί, γιατί δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Φοβάμαι ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει’ μου είπε».

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι όταν γύρισε στο σπίτι της είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: «Ζήτησε να δυναμώσουν την τηλεόραση για να ακούσουμε τι έγινε. Ο Μάνος ήταν πάντα υποστηρικτικός μαζί της… Γύρισα σπίτι μου και είπα στον άντρα μου: ‘Ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά κάτι δεν πάει καλά’. Η γυναίκα δεν ένιωθε, ήταν σαν ζόμπι. Ο Μάνος νομίζω εκείνη την ώρα μου έδινε την αίσθηση ότι προσπαθούσε να κρατηθεί για την Ρούλα και φυσικά για την Τζωρτζίνα» κατέληξε.

Σημειώνεται ότι οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας παραδόθηκαν σήμερα στον ιατροδικαστή και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξαν ασφυκτικό θάνατο. Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στις φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε το 9χρονο κοριτσάκι.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This