Αγγελική Νικολούλη: «Υπάρχει ρεπορτάζ για την υπόθεση της Πάτρας, που θα βγει μόλις το επιτρέψουν οι εξελίξεις»

«Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού…»

Must Read

Την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην υπόθεση της Πάτρας, η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της, φέρνει συνέχεια στο φως νέα στοιχεία για την οικογένεια Δασκαλάκη και για τα τρία «αγγελούδια», που πέθανα ξαφνικά μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, αποκάλυψε πως ευελπιστεί ότι «σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση», ενώ αποκάλυψε ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

«Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο» είπε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «Ένα από τα νεκρά παιδιά “φώναζε” από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει».

«Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού…»

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, υπάρχουν περιπτώσεις, αλλά όχι σε αυτήν την μορφή. «Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού… Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά στο άγχος και το σοκ που βιώνει κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών η έμπειρη δημοσιογράφος σημείωσε: «Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις… Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ».

Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη ρωτήθηκε και για το μύθο που λέει πως «όταν φοράει κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο» και απάντησε πως το ντύσιμό της έχει να κάνει με τη διάθεσή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This