«Σπάει» τη σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη σύλληψη – Αποκαλεί τη Ρούλα «κατηγορούμενη»

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Must Read

Την πρώτη δήλωση μετά την σύλληψη της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνας, έκανε ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα προκειμένου δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, έκανε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. Ο 30χρονος δήλωσε ότι δεν κρύβεται από κανέναν και δεν έχει τίποτα να αποκρύψει. Μάλιστα από ο δικηγόρος του κ. Δημήτρης Καράμπελας περιγράφει ότι ο πατέρας είναι σοκαρισμένος και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη συγκυρία την οποία καλείται πρώτα να κατανοήσει.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι ο πατέρας, ο οποίος μέχρι τώρα δήλωνε τη στήριξή του στην 33χρονη σύζυγό του, την αποκαλεί για πρώτη φορά «κατηγορούμενη»: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=19Wt_M2kOPg

Ο διάλογος που είχε με τη Ρούλα

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τις πρώτες δηλώσεις της μετά από την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, έκανε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών

Η Ρούλα ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και εκείνος της είπε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας με σκοπό να κρατήσει τη δουλειά του και επειδή θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να τη βοηθήσει. Η απάντησή του αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στην 33χρονη κατηγορούμενη:

Η απάντηση που την εξόργισε

«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να έχει χρήματα για να μπορεί να μου δίνει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του κι εγώ εκνευρίστηκα και τον ρώτησα αν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι» είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο 30χρονος πατέρας θα κινηθεί με αυτό τον τρόπο επειδή φοβάται μη μπει στη φυλακή ο ίδιος αλλά και ο πατέρας του, μετά την αποκάλυψη ότι εργάζονται σε φαρμακαποθήκη.

«Μου είπε ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Φοβάται ότι θα βάλουν εκείνον και τον πατέρα του στη φυλακή. Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα» είπε η Ρούλα στην εκπομπή. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της είπε ότι δεν θα την επισκεφθεί στα στα κρατητήρια προκειμένου να μην τον καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Δύο δικηγόροι στο πλευρό της την Δευτέρα

Μετά τις δύο παραιτήσεις των δικηγόρων που Απόστολου Λύτρα και Νίκου Ιωάννου, σήμερα έγινε γνωστό ότι η ανακρίτρια όρισε νέο συνήγορο υπεράσπισης για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της που θα γίνει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο πλευρό της 33χρονης μητέρας εκτός από τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζάρδα, θα βρεθεί και ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη μητέρα παραμένει ψυχρή και ψύχραιμη, ενώ υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε εκείνη την 9χρονη Τζωρτζίνα και έχει ιδέα τι έχει συμβεί με την κεταμίνη και πώς αυτή βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού της.

Ψύχραιμη αρνείται τα πάντα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 33χρονη παραμένει ψύχραιμη και ψυχρή στη ΓΑΔΑ ενώ αρνείται ότι σκότωσε το παιδί της, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως για την ουσία κεταμίνη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This