Τα «ναρκωτικά» που «έπαιρνε η Τζωρτζίνα», τα ουρλιαχτά της Ρούλας και η εμμονή της με τις δηλώσεις και τα social media

Αποκαλύψεις-σοκ από την δημοσιογράφο που μιλούσε με την Ρούλα τη στιγμή της είδησης για την κεταμίνη και της προσαγωγής της

Must Read

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, τη στιγμή δηλαδή που προσήχθη ως κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε το μυαλό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό αποκάλυψε στο Open η διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, η οποία μιλούσε μέσω messenger μέχρι και την ώρα της προσαγωγής (που μετετράπη σε σύλληψη) με την 33χρονη.

Αναφερόμενη στη συμπεριφορά της μητέρας και στην επικοινωνία που είχε μαζί της όλο το προηγούμενο διάστημα, επεσήμανε πως «ήταν συνεχώς μέσα στα κοινωνικά δίκτυα και απαντούσε».

Η δημοσιογράφος μίλησε για «ένα πολύ ψυχρό άτομο», ενώ τόνισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό της».

Μάλιστα, η κ. Κοντογεωργοπούλου έκανε και τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι μόλις είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι εντοπίστηκε κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας (όπως είπε μάλιστα έβλεπαν και οι δύο εκείνη την ώρα Mega, το οποίο αποκάλυψε την ουσία), η 33χρονη της έστειλε μεταξύ άλλων μήνυμα ότι «έπαιρνε ναρκωτικά η Τζωρτζίνα»!

Την ίδια στιγμή ωστόσο μιλούσε και με τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο είπε ότι είχαν πολύ καλή επικοινωνία και επαφή και όπως σχολίασε η δημοσιογράφος «μου έδειξε εκείνη τη στιγμή ότι δεν είχε ιδέα για την κεταμίνη. Με έπεισε απόλυτα. Μου έδωσε την αίσθηση ότι πίστεψε πως είναι άλλο ένα τέχνασμα των δημοσιογράφων … Είχα την αίσθηση ότι την πίστευε απόλυτα τη Ρούλα, δεν μου είχε πει καμία φορά ότι έχει κάποια αμφιβολία».

Η διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας thebest.gr είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε κάνει αίτημα φιλίας μετά από ένα άρθρο της υπέρ του δικαιώματος του ανθρώπου να έχει το τεκμήριο της αθωώτητας, κάτι που όπως σχολίασε δεν ήταν τυχαίο «γιατί και αυτό είναι μια μορφή χειρισμού αν το σκεφτείτε».

Όσο για την εικόνα που σχημάτισε μέσω των συνομιλιών τους; «Ήταν ένα πολύ ψυχρό άτομο. Η μόνη φορά που μου είπε κάτι τρυφερό, το οποίο δεν ήταν ακριβώς τρυφερό, ήταν όταν βγήκαν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις και της είπα ‘Ρούλα, καθαρές’ και μου είπε ‘τα κορίτσια μου με δικαιώνουν’. Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα ‘μου’ και η πρώτη φορά που άκουσα να λέει για τα κορίτσια της. Μέχρι τότε δεν μου μιλούσε για τα παιδιά, μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό της …  Φανταζόμουν ότι μια γυναίκα που δέχεται τόσες επιθέσεις ίσως να έχει ξεφύγει να τρελαθεί, να μην έχει πια συναισθήματα, να τα έχει αναστείλει για αργότερα. Αλλά είναι κάτι πολύ σκληρό, δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω μια μάνα να έχει χάσει ένα παιδί, όχι τρία και να μην κλαίει να μην αντιδρά. Αυτό ήταν σοκαριστικό σε όλες τις συνομιλίες».

Εκτός από μηνύματα, η δημοσιογράφος είπε ότι την είχε καλέσει στο τηλέφωνο κιόλας η Ρούλα Πισπιρίγκου μια μέρα, καθώς είχαν συγκρουστεί για κάτι και σχολίασε ότι η 33χρονη είχε μεγάλη εμμονή με τις δηλώσεις:

«Ακόμα και όταν ο δικηγόρος της, της είπε μην κάνεις δηλώσεις έβγαιναν παντού δηλώσεις της. Και της είπα τότε ‘είναι δυνατόν, μας λες ότι δεν κάνεις δηλώσεις και κάνεις;’ Με πήρε με τέτοιο μένος, ένας άλλος άνθρωπος, έπαθα σοκ. Ούρλιαζε στο τηλέφωνο ‘μου έκλεψαν τις δηλώσεις οι αλήτες οι δημοσιογράφοι’, αλλά σε τέτοια ένταση που ήταν σοκαριστική … Μιλάμε για ουρλιαχτά».

Μετά την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου,  η κ. Κοντογεωργοπούλου μίλησε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και όπως ανέφερε «μου έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου σοκαρισμένου, που δεν το πίστευε. Είχε δημιουργηθεί και τους δύο (σ.σ. Μάνος, Ρούλα) η εντύπωση ότι αυτή η υπόθεση θα αργήσει πολύ, ότι θα πάει καλοκαίρι».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάθε φορά που διέρρεε μια πληροφορία ότι επίκειται σύλληψη, «ήταν πάρα πολύ αγχωμένη και φοβόταν, ενώ ο Μάνος δεν φοβόταν, της έλεγε ‘είναι των δημοσιογράφων’, αυτή είναι η αίσθησή μου από τις συνομιλίες».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This