Ρούλα Πισπιρίγκου Vs Μάνος Δασκαλάκης: «Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες…»

«Απασφάλισε» (ξανά) ο Θανάσης Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους»

Must Read

Καταιγιστικός ήταν για μια ακόμη φορά ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε… ριπές πυροβολικού όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας.

Ο έμπειρος απόστρατος σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό και αποκαλυπτικό τρόπο τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή, με τη διαφαινόμενη κόντρα της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως Ρούλα Πισπιρίγκου και του συζύγου της και πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών της, Μάνου Δασκαλάκη.

Στην πρώτη της συνέντευξη ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ο Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ έστρεψε τα βέλη της στον Μάνο Δασκαλάκη και τον πατέρα του, ενώ με τη σειρά του, στην απάντησή του ο πρώην ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στη σύζυγό του για πρώτη φορά ως «κατηγορούμενη» που είναι σε «δυσχερή θέση».

Κατά τον Θανάση Κατερινόπουλο λοιπόν, «δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα».

Θυμίζουμε εδώ, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται (ή εργαζόταν αν ισχύουν τα περί αποχώρησης ή απόλυσης) σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη, ενώ ο πατέρας του εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη. Αυτά τα δύο γεγονότα συσχετίστηκαν άμεσα από τα ΜΜΕ με την έρευνα για την προέλευση της κεταμίνης, της ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και που προκάλεσε τον θάνατό της.

https://youtu.be/AgAaxvB5mmQ

«Θα βγουν στη φόρα αλήθειες…»

Για το σχόλιο του Μάνου Δασκαλάκη ότι θέλει να βοηθήσει οικονομικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, παρά την κόντρα που φαίνεται να άνοιξε μεταξύ τους, ο κ.Κατερινόπουλος εκτίμησε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και πως από Δευτέρα θα αποκαλυφθούν κι άλλες αλήθειες.

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Για το «κατηγορούμενη» που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία είπε: «Δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της».

Το καλύτερο, ως συνήθως, ο Θανάσης Κατερινόπουλος το κράτησε για το τέλος, απασφαλίζοντας:

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ. ο Μάνος και η Ρούλα). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα και όχι το τιτίβισμα»!

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This