Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας όταν πέθανε η Τζωρτζίνα: Τηλεφώνησε σε ιατροδικαστή!

Γιατρός του Παίδων κατέθεσε ότι αντί να πάρει τηλέφωνο τον Μάνο, έπαιρνε ιατροδικαστή στην Πάτρα!

Must Read

Πολλά παράξενα, σοκαριστικά και ανατριχιαστικά στοιχεία έχουν βγει στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο συνελήφθη η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η πολυσέλιδη δικογραφία που περιέχει μεταξύ άλλων και καταθέσεις των γιατρών από τα νοσοκομεία που νοσηλεύθηκε το εννιάχρονο παιδί, αποκρυπτογραφεί τις κινήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αποκαλύπτει πως από την πρώτη στιγμή κίνησε υποψίες με τις αντιδράσεις της.

Το πώς φερόταν δίπλα στην κόρη της, πως μιλούσε γι’ αυτή, πως αντιδρούσε όταν επιδεινωνόταν, ή βελτιωνόταν η κατάστασή της και κυρίως, ο τρόπος που αντέδρασε όταν έμαθε ότι και το τρίτο της παιδί είχε πεθάνει…

Σύμφωνα με το Open, όταν έμαθε ότι πέθανε η Τζωρτζίνα, η μάνα που είχε χάσει προηγουμένως άλλα δύο παιδιά και της ανακοίνωσαν ότι έχασε και τρίτο, πήγε στο γραφείο των γιατρών και αφού άκουσε το τι ακριβώς συνέβη στο παιδί και κατέληξε, ήταν ατάραχη και αντί να ειδοποιήσει τον πατέρα του παιδιού και τους συγγενείς της, έψαχνε… ιατροδικαστή!

Η κατάθεση του σοκαρισμένου γιατρού

Γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων στο οποίο πέθανε η Τζωρτζίνα, στην κατάθεσή του περιγράφει τα όσα παράξενα είδε και άκουσε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εκεί και εστιάζει στη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου, στην οποία ήταν παρών:

«Όταν έβγαινε έξω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της.

Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».

Κατά τη δικογραφία, έγινε ο εξής διάλογος με τους γιατρούς:

Ρ.Π.: Πάρτε να μιλήσετε με τον ιατροδικαστή της Πάτρας, είναι στο τηλέφωνο

Γιατρός: Εμείς δεν έχουμε λόγο να μιλήσουμε με κανέναν. Μόνο με την αστυνομία θα μιλήσουμε, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ρ.Π.: Να το πάτε στην Πάτρα για να γίνει η νεκροτομή.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This