Αγγελική Νικολούλη για Μάνο Δασκαλάκη: «Η Ρούλα μου τον έδινε ανοιχτά…»

«Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη...»

Must Read

«Φωτιές» άναψε πάλι η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας, όπου πλέον και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μπορεί… επιτέλους να αποκαλύψει πολλά από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει.

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφερόμενη στη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με την 33χρονη, έδωσε μια σαφή εικόνα για το τι γινόταν μέσα από μια ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ίδια: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται

Όσο για το τι άλλο της είχε πει η κατηγορούμενη για τον σύζυγό της; Η Αγγελική Νικολούλη απαντά: «Μου είχε μιλήσει και μου τον ‘έδινε’ ανοιχτά. Εστιάσαμε όλοι στο ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, ή την χώρισε ή την παράτησε και δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά. Απ’ ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο».


«Έτσι και τολμήσει κανείς να απειλήσει μάρτυρες, το επόμενο βήμα είναι ο εισαγγελέας. Το μήνυμα ελήφθη» σχολίασε ακόμη η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και κατέληξε: «Μήπως η Τζωρτζίνα είδα κάτι για την Ίριδα εκείνη τη νύχτα;».

Όσο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε πως εξαρχής η Ρούλα Πισπιρίγκου της επαναλάμβανε πως η εννιάχρονη πέθανε στο νοσοκομείο, σαν να ήθελε να σβήσει τις υποψίες.

«Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε; έπρεπε; να πεθάνει το παιδί στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο».

Ενώ προανήγγειλε και μια σοβαρή αποκάλυψη: «Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό που αποκτά την έννοια του στοιχείου-ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους … Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε, ήθελα να δω τις επαφές είχε κάνει μετά τον θάνατο της Ίριδας. Ήθελε να την οδηγήσει εκεί και να την τελειώσει. Η Τζωρτζίνα προτού οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο είχε μιλήσει με τον τρόπο της».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This