«Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα» – Μυστήριο με το σημείωμα σε γάζα που άφησαν για τη Ρούλα

Το σημείωμα που προκάλεσε ερωτηματικά

Must Read

Ένα σημείωμα το οποίο γράφτηκε πάνω σε γάζα έχει προκαλέσει αίσθηση σε όσους το είδαν κολλημένο έξω από την πόρτα του σπιτιού της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

«Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε κάποιος με μπλε στυλό πάνω σε γάζα και το κόλλησε στην πόρτα της οικίας της μητέρας.

Νωρίτερα, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι έλαβαν εντολή από τον ανακριτή, βρέθηκαν στο σπίτι συνοδεία εισαγγελικού λειτουργού και πραγματοποίησαν έρευνα σε όλους τους χώρους.

Μετά από σχεδόν 3 ώρες ερευνών, οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας πάρει μαζί τους πράγματα τυλιγμένα σε μία κουβέρτα, μία τηλεόραση, έναν υπολογιστή, αλλά και το κλουβί με το καναρίνι της οικογένειας. Μαζί τους στο αυτοκίνητο μπήκε και η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία ήταν εκείνη που νωρίτερα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού για να γίνει η έρευνα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This