Μαρτυρία για Ρούλα – Μάνο: «Αν πάει ο Μάνος να της πει ότι εγώ είμαι εδώ … θα τα ομολογήσει όλα»!

«Εμμονική είναι, τρελή δεν είναι. Είναι μια χαρά...»

Must Read

Ένα ζευγάρι από το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τη σχέση των δύο, τον χαρακτήρα της 33χρονης, τη στάση του συζύγου της μετά τον θάνατο των παιδιών τους, αλλά και τις απειλές, που υποστήριξαν ότι υπήρξαν από την πλευρά της Ρούλας.

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη νυν γυναίκα του, πήγαν στα γραφεία του Star και μίλησαν για την υπόθεση της Πάτρας, σχολιάζοντας πως η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, συνέχιζε τη ζωή της κανονικά, σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Περιέγραψαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως έναν πολύ έξυπνο, πολύ δραστήριο άνθρωπο, που όλα όσα έκανε γυρνούσαν γύρω από τον Μάνο. Όπως είπαν χαρακτηριστικά, «είναι ο μόνος άνθρωπος που ίσως καταφέρει να την κάνει να σπάσει. Ούτε οι αστυνομικές αρχές, ούτε οι ανακριτικές αρχές. Μόνο αν πάει δίπλα της ο Μάνος έστω και τώρα και της πει ότι θα είναι ξανά μαζί».

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον άνθρωπο που μίλησε στο Star διήρκησε περίπου ενάμιση μήνα, πριν από 10-11 χρόνια (λίγο πριν γνωρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη):

«Τα είχαμε παλιά με τη Ρούλα. Πριν από μένα τα είχε με τον κολλητό μου. Η σχέση η δική μας κράτησε ενάμιση μήνα. Μας εκβίαζε εμάς, εμένα με εκβίαζε στον φίλο μου και μετά εκβίαζε τον φίλο μου σε μένα», είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από αυτή τη γυναίκα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήταν τρελή, δεν ήταν στα λογικά της. Αυτό που ήθελε θα το είχε. Με τον τρόπο της θα το έκανε».

Σε ερώτηση για το τι σκέφτηκε όταν την είδε να συλλαμβάνεται, η λακωνική απάντησή του ήταν επίσης ενδεικτική: «Σκέφτηκα ότι το έχει κάνει αυτή». Και συμπλήρωσε πως δεν πιστεύει πως εμπλέκεται ο Μάνος Δασκαλάκης:  «Δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει ο Μάνος και σε μια συζήτηση που είχαμε πριν πέντε μέρες μου είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του».

Την τελευταία φορά που ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου είδε το ζευγάρι, ήταν στην κηδεία της Τζωρτζίνας.

«Δεν ήταν τόσο πολύ ότι νοιάζονταν για το παιδί που έχει πεθάνει. Πιο πολύ η Ρούλα, δε μου φάνηκε ότι την ένοιαξε η κηδεία. Εδώ την ψάχνανε, είχε πάει για καφέ λέει. Στην πρώτη κηδεία (σ.σ. μετά τον θάνατο της Μαλένας) είχα πάει σπίτι των παιδιών. Δεν μου φάνηκαν ότι έχουν χάσει παιδί. Ειδικά η Ρούλα … Ο Μάνος ήταν στεναχωρημένος, δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, αλλά ήταν πιο πολύ λυπημένος».

Αποκάλυψε ακόμα ότι πριν λίγες ημέρες συγγενικό του πρόσωπο δέχθηκε απειλές από τη Ρούλα: «Απείλησαν κάποιον δικό μου, συγγενικό μου πρόσωπο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου. Πήρε συγγενικό μου πρόσωπο τηλέφωνο και το απείλησε».

Στο Star μίλησε και η νυν σύζυγος του πρώην συντρόφου της Ρούλας, η οποία γνώρισε επίσης την 33χρονη. Είπε ότι αν ο Μάνος Δασκαλάκης πάει και της πει ότι θα τη στηρίξει πως και θα είναι μαζί της, θα τα ομολογήσει όλα!

«Την ξέρω μέσω του άνδρα μου γιατί κάνανε παρέα και παλιά είχαν σχέση. Ξέρω ότι είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, χειριστική και πολύ ερωτευμένη, αν αυτό είναι έρωτας,  με τον άνδρα της. Είναι μια πολύ διαφορετική γυναίκα. Εμμονική θα έλεγα, τρελή δεν είναι. Είναι μια χαρά… Αν πάει ο Μάνος να της μιλήσει, να της πει ότι εγώ είμαι εδώ κι ας μην είναι εκεί, γιατί τώρα δεν είναι δίπλα της, θα τα ομολογήσει όλα», είπε με έμφαση.

Συνέχισε λέγοντας ότι στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν ποτέ σκυθρωπή: «Στην Πάτρα ήταν συνέχεια με το γέλιο, ποτέ δεν την έβλεπες σκυθρωπή. Τα μαύρα τα έβαλε τώρα, στη συνέντευξη».

Η γυναίκα περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη, όταν η Τζωρτζίνα μπήκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων: «Ήταν τον Οκτώβριο και βλέπω έχει κάνει μια ανάρτηση για το Αγλαϊα Κυριακού, ότι είχε ανέβει το παιδί για μια εξέταση. Και της στέλνω μήνυμα και της λέω ‘Καλησπέρα… μένουμε εκεί και είμαι πρόθυμη σε ότι θέλεις να σας βοηθήσω, ιδιαίτερα για το παιδί επειδή είναι νύχτα, να σας φιλοξενήσω, να έρθει  το παιδί να ξεκουραστεί” και μου στέλνει ένα τυπικό μήνυμα “Όχι… Ήταν κάτι τυπικό, σε ευχαριστώ καληνύχτα».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This