Κατευθείαν από το κομμωτήριο, στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα της Ρούλας

Με... ολόισιο και λαμπερό μαλλί η στο πρώτο επισκεπτήριο η κα. Ελένη

Must Read

Οι τρίχες φαίνεται ότι απασχολούν ιδιαίτερα την οικογένεια Πισπιρίγκου και αυτό εκδηλώθηκε έντονα από την πρώτη στιγμή που η 33χρονη μητέρα προφυλακίστηκε για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις πρώτες ώρες που πέρασε στο κελί, αιτήθηκε να της παρέχουν βούρτσα και πιστολάκι, προκειμένου να μπορεί να χτενίζεται μέσα στην φυλακή.

Την αγάπη της για τις τρίχες της δεν έκρυψε ούτε η μητέρα της Ρούλας, η οποία εμφανίστηκε με άψογες μπούκλες στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε, μια ημέρα μετά την σύλληψη της κόρης της και λίγες ώρες αφότου πλήθος εξαγριωμένων πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι τους στην Πάτρα.

Το πρωί της Παρασκευής η κ. Ελένη Λεγάτου, ο σύντροφός της και η κόρη της Δήμητρα Πισπιρίγκου επισκέφτηκαν την Ρούλα στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να της δώσουν κάποια ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα για να μπορεί να αγοράζει πράγματα από το κυλικείο. Μάλιστα κρατούσαν μια κεραία τηλεόρασης και προχώρησαν με γοργό βήμα, χωρίς να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=BGPmCCJ2yv8

Αυτό που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις ωστόσο ήταν ότι η μητέρα της 33χρονης εμφανίστηκε με ολόισιο μαλλί, περιποιημένο και λαμπερό. Σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο δηλαδή…

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η οικογένεια Πισπιρίγκου… χτενίζεται!

https://www.youtube.com/watch?v=QHMcKFkBJgc

 

Δείτε επίσης: Και… η Ρούλα χτενίζεται! Zήτησε πιστολάκι και βούρτσα μαλλιών στο κελί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This